Новини

29 Серпня, 2019 р., 14:47
Сьогодні 29 серпня святкує День народження депутат виборчого округу № 3 - Лига Ярослав Романович. Від усього колективу Мурованської сільської ради, депутатів та виконавчого комітету щиро вітаємо Вас з Днем народження! Бажаємо, щоб Ваше життя було світлим і радісним, як цей святковий день, дружні привітання додали життєвої наснаги у скарбничку Вашої душі. Сил і міцного здоров'я, Вам на довгі, плідні, цікаві, чудові роки, родинного тепла і щастя, миру і благополуччя.
29 Серпня, 2019 р., 11:06
29 серпня в Україні відзначають День пам’яті загиблих захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, за суверенітет і територіальну цілісність країни. Дата вибрана не випадково, оскільки в цей день у 2014 році був утворений "зелений коридор" у якому було цинічно розстріляно 549 воїнів, які не підозрюючи йшли на вірну загибель. Згадаймо і пам’ятаймо вічно кожного, хто віддав найдорожче - своє життя...
24 Серпня, 2019 р., 09:49
Сьогодні 24 серпня святкує День народження перший заступник сільського голови Мурованської сільської ради ОТГ - Грицунь Ігор Ігорович. Від усього колективу Мурованської сільської ради, депутатів та виконавчого комітету у цей радісний і світлий день  хочемо побажати щасливого сьогодні і радісного завтра, красивих мрій і їх здійснення! Хай кожен день буде сповнений гарним настроєм, душевними зустрічами і плідною працею. Щастя і радощів у домівку, здоров'я і благополуччя родині, натхнення і творчості. Хай сонце заглядає у вікна, а щастя в серце!
24 Серпня, 2019 р., 09:40
Від душі вітаємо Вас зі знаменною датою – Днем Незалежності України!  З тих пір, як була проголошена незалежність, наша країна пройшла декілька етапів духовного оновлення, відтворюючи патріотизм, традиції і духовність нашого народу. Хотілося б, щоб з кожним роком це свято додавало всім нам наснаги і впевненості в нашому майбутньому. Бажаємо миру і злагоди у Ваших родинах, міцного здоров'я, щастя і благополуччя та Божої опіки над всіма Вами та над нашою ненькою Україною! Зі святом, дорогі українці!
23 Серпня, 2019 р., 22:24
З нагоди Дня Державного Прапора України у Мурованській ОТГ відбувся автопробіг, під час якого було відвідано кожне село громади і урочисто піднято синньо жовті стяги під виконання державного гімну України.
23 Серпня, 2019 р., 07:58
Вітаємо усіх українців з Днем Державного Прапора України! Прапора, який  завжди символізував мужність, свободу, незалежність, а у наш час, в усьому світі він став ще й символом  боротьби за демократію та  право самостійно приймати рішення. 
15 Серпня, 2019 р., 12:25
13 серпня 2019 року в рамках попередження виникнення пожеж та надзвичайних ситуацій в літньо-осінній період, провідним спеціалістом у сфері соціального захисту населення Мурованської сільської ради ОТГ - Бурак Г.М. спільно з спеціалістами Головного управління ДСНС України у Львівській області було здійснено обстеження житлово-побутових умов багатодітних сімей, а також перевірки електричного та газового обладнання та витяжок.
15 Серпня, 2019 р., 12:20
Беремося до роботи усією громадою над формуванням проекту сільського бюджету на наступний рік і два бюджетні періоди на 2021-2022 роки. Працюємо над списками боржників до сільського бюджету. Від того, як ми будемо працювати з усією відповідальністю і совістю над наповненням сільського бюджету, буде залежати комфортне життя в громаді уже сьогодні.
09 Серпня, 2019 р., 12:24
Земельний податок - обов'язковий платіж, що справляється з юридичних і фізичних осіб за використання земельних ділянок. Плата за землю входить до складу податку на майно. Платниками податку є: власники земельних ділянок, земельних часток (паїв); землекористувачі. Квитанцію на оплату податку вам принесуть працівники сільської ради, якщо ж все ще не принесли то її можна отримати звернувшись у Мурованську сільську раду або старостинський округ за місцем проживання.
08 Серпня, 2019 р., 15:56
08 cерпня 2019 року за адресою: с. Сороки-Львівські вул. Польова 65 у приміщенні Мурованської сільської ради відбулась 12-та чергова сесія Мурованської сільської ради ОТГ. У роботі сесії взяли участь депутати та керівництво Мурованської сільської ради ОТГ, старости сіл Гамаліївка, Ямпіль та Кам’янопіль, представники громади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Увага тестове опитування! Чи буде для Вас корисним запровадження електронних опитувань?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь