Новини

04 Травня, 2019 р., 15:00
Сьогодні 4 травня святкує своє День народження діловод Кам’янопільського старостинського округу – Дробот Наталія Вікторівна. Від усього колективу сільської ради, депутатів та виконавчого комітету  вітаємо Вас зі святом! Нехай всі Ваші мрії збуваються, а  оптимізм насправді виявиться реалізмом. Бажаємо, щоб Ваші життєві сходи мали надійні поручні здоров’я, а кожна сходинка була вкрита червоною доріжкою щастя і добробуту.
03 Травня, 2019 р., 14:57
Безкоштовний огляд окуліста відбудеться 07 травня 2019 року о 9:30 у амбулаторії с. Муроване -Перевірка гостроти зору -Офтальмоскопія очного дна -Виявлення відхилень, патологій очної системи -Корекція гостроти зору -Оптометрія -Рекомендації на рахунок подальшого лікування виявлених патологій -Вимірювання внутрішнього очного тиску
03 Травня, 2019 р., 10:34
Сьогодні 3 травня святкує своє День народження староста Кам’янопільського старостинського округу – Качмар Роман Миколайович. Від усього колективу сільської ради, депутатів та виконавчого комітету прийміть найщиріші побажання міцного здоров'я, особистого щастя, невичерпної енергії і наснаги у всіх ваших добрих справах. Хай у вашому домі завжди панують мир і злагода, у серці – доброта, а у справах – мудрість та виваженість. Нехай доля і надалі буде прихильною до вас, даруючи радість життя, незрадливу удачу, вірних і надійних друзів!
02 Травня, 2019 р., 10:48
3 травня протягом дня з 9:30 до 17:00, у зв’язку з ремонтними роботами, які буде проводити Пустомитівський РЕМ у селах Ямпіль та Кам’янопіль буде припинено подачу електроенергії.
28 Квітня, 2019 р., 10:51
З відчуттям глибокої радості і від щирого серця вітаю вас з Воскресінням Христовим, з Пасхою Христовою, і нехай царюють у ваших серцях радість і душевний спокій! Нехай до Вашої оселі прийде здоров’я, любов, щастя, добробут, душа нехай світлішою стає, а помисли стануть щирими та добрими. Ісус Христос Воскрес і зараз дивиться з Небес на нас люблячим поглядом, чує наші молитви і по вірі нашій відповідає на них. Будемо ж вірити і довіряти нашому Богу, Небесному Отцю! Благословень вам від Господа нашого Ісуса Христа, терпіння, віри і духовного розвитку! Всіх Вам земних благ!  Христос Воскрес!!!  Воістину Воскрес!!! 
27 Квітня, 2019 р., 12:36
Сьогодні 27 квітня, депутатський корпус, виконавчий комітет та працівники Мурованської сільської ради ОТГ, щиро вітають з Днем народження спеціаліста загального відділу - Доценко Зосю Іллінічну. У Ваш День народження, бажаємо святкової атмосфери у всьому: в серці, в усмішках друзів, за накритим столом. Нехай щирі вітання зігріють душу і принесуть достаток позитивних почуттів. А в житті хай  ні на мить не залишають оптимізм, віра в чудеса, безхмарне щастя, удача і, безсумнівно, любов.
26 Квітня, 2019 р., 10:14
26 квітня 1986 р. вогонь Чорнобильської трагедії опалив землю і душі мільйонів українців, породив велику кількість проблем, що з плином часу змінюються, але, на жаль, не зникають. «Мирний атом» за лічені секунди здолав державні кордони та спричинив трагедію світового масштабу, наслідки якої ми відчуваємо й досі.
25 Квітня, 2019 р., 15:12
Тривають роботи з каналізування вулиць Львівської та Партизанської у селі Муроване. На даний момент розпочався етап робіт з буріння шахти колектора під вже відремонтованою вулицею Партизанською, щоб не зривати встелену бруківку і на тривалий час не закривати проїзд.
25 Квітня, 2019 р., 10:31
Сьогодні 25 квітня, депутатський корпус, виконавчий комітет та працівники Мурованської сільської ради ОТГ, щиро вітають з Днем народження провідного спеціаліста відділу бухгалтерського обліку, фінансів та звітності - Кіянку Галину Юріївну. Бажаємо Вам міцного здоров'я, щастя, благополуччя, подальших успіхів у будь-яких починаннях, щоденних справах, сміливих планах та сподіваннях. Хай Вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють та допомагають колеги, минають негаразди та непорозуміння. Хай доля збагачує вас життєвою мудрістю, енергією, натхненням та радістю сьогодення.
22 Квітня, 2019 р., 12:28
23 квітня протягом дня з 9:00 до 17:00, у зв’язку з ремонтними роботами, які буде проводити Пустомитівський РЕМ у селі Муроване по вулицях: Житня 1-25, Молодіжна 1-36 та Січових Стрільців 47- 204 буде припинено подачу електроенергії.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Увага тестове опитування! Чи буде для Вас корисним запровадження електронних опитувань?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь