Новини

29 Березня, 2019 р., 11:25
Колектив, депутати та виконавчий комітет Мурованської сільської ради ОТГ, вітають з днем народження депутата виборчого округу № 16 - Бабюка Віталія Ярославовича! Бажаємо, щоб Ваше життя було світлим і радісним, як цей святковий день, дружні привітання додали життєвої наснаги у скарбничку Вашої душі. Сил і міцного здоров'я, Вам на довгі, плідні, цікаві, чудові роки, родинного тепла і щастя, миру і благополуччя.
22 Березня, 2019 р., 11:15
Сьогодні 22 березня святкують свої Дні народження екологічний інспектор сільської ради - Федевич Михайло Іванович та  завідувач бібліотекою с. Сороки - Львівські - Баб'юк Тетяна Миколаївна. Від усього колективу сільської ради, депутатів та виконавчого комітету, сердечно вітаємо наших колег з днем народження! Зичимо здоров’я, благополуччя, творчої наснаги у їх благородній справі. Віримо, що ваше покликання творити добро і справедливість принесе стабільність та процвітання нашій державі. Хай мудрість та мир завжди супроводжують ваше життя, а щастя та любов ніколи не залишають ваші родини.
22 Березня, 2019 р., 11:10
Розпочались роботи із облаштування основи під футбольне поле зі штучним покриттям у парку села Муроване.
21 Березня, 2019 р., 14:53
Сьогодні 21 березня святкує своє День народження депутат виборчого округу № 18 Деркач Тарас Йосипович. Від усього колективу сільської ради, депутатів та виконавчого комітету вітаємо Вас зі святом. Нехай Ваша діяльність завжди буде спрямована на благо суспільства, нехай для вирішення будь-якого питання життя дарує великі можливості, нехай в особистому житті завжди світить промінь щастя і надії, хай в потрібну хвилину Вас підтримують товариші і рідні.
20 Березня, 2019 р., 15:06
21 березня протягом дня з 9:30 до 17:00, у зв’язку з ремонтними роботами, які буде проводити Пустомитівський РЕМ у селі Муроване по вулицях Будівельна, Господарська, Квітнева, Лесі Українки та Нижній буде припинено подачу електроенергії.
18 Березня, 2019 р., 15:21
Вже незадовго навпроти парку у селі Муроване підрядником ТОВ «Фірма «Інтербуд» на замовлення Управління капітального будівництва Львівської обласної державної адміністрації буде побудована новітня амбулаторія загальної практики сімейної медицини зі всім необхідним обладнанням. Вартість будівництва становить 8 108 000 гривень, з яких Мурованською ОТГ співфінансується 10%.
18 Березня, 2019 р., 11:48
Сьогодні 18 березня святкує своє День народження депутат виборчого округу №5. Пелех Мирон Степанович. Від усього колективу сільської ради, депутатів та виконавчого комітету, прийміть щирі привітання з нагоди Дня народження! Бажаємо, щоб сонце завжди яскраво світило у Вашому домі. Нехай у справах будуть супутниками енергійність, цілеспрямованість, справедливість та бажання допомогти ближньому. Нехай Вас ніколи не покидають оптимізм, удача, стійкість духу, доля завжди буде прихильною до Вас та Вашої родини, а кожен новий день дарує приємні враження, задоволення від роботи та світлу надію на майбутні роки!
18 Березня, 2019 р., 11:27
Продовжуємо вшановувати Великого Кобзаря. 17 березня у Гамаліївці відбувся святковий концерт з нагоди 205-ї річниці від дня народження Тараса Григоровича Шевченка, за участю учительських колективів закладів освіти Мурованської ОТГ.
18 Березня, 2019 р., 11:24
17 березня 2019 р. у селі Гамаліївка відбувся публічний звіт голови Мурованської ОТГ Петруха Зіновія Володимировича. Під час заходу була озвучена інформація про проведені заходи, виконані завдання, проведені роботи та їх результати, використані кошти місцевого бюджету та інші питання щодо діяльності Мурованської сільської ради ОТГ у 2018 році.
15 Березня, 2019 р., 11:16
Сьогодні, 15 березня, свої іменини святкують чоловіки на ім’я Богдан, та жінки – Богдани. Вітаємо іменинників, бажаємо опіки від Ваших небесних покровителів, ласки від Бога, здоров’я та радості і поваги від рідних.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Увага тестове опитування! Чи буде для Вас корисним запровадження електронних опитувань?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь