Новини

09 Березня, 2019 р., 10:04
Щиро вітаємо всіх, хто обрав своєю професією працю на рідній землі, хто турбується про її стан та родючість, про її сьогодення і майбутнє, з професійним святом – Днем землевпорядника! Прийміть сердечні побажання міцного здоров’я, особистого щастя, добробуту й злагоди у сім’ях, натхненної, плідної праці та нових успіхів у обраній справі!
09 Березня, 2019 р., 10:03
Сьогодні українці відзначають День народження знаменитого поета, класика української поезії –Тараса Григоровича Шевченка.У народній свідомості Він став символом національного духу, а Його твори і сьогодні надихають патріотів боротися за майбутнє України.
08 Березня, 2019 р., 10:01
Хай пролісок перший дарує Вам ніжність,  А сонце весняне дарує тепло, У березні вітер несе хай надію, І щастя, і радість, і тільки добро!
05 Березня, 2019 р., 10:11
Сьогодні 5 березня святкує своє день народження депутат виборчого округу №14. Сугак Микола Михайлович. Прийміть щирі вітання з Днем народження! Вітаючи Вас з цим чудовим святом, зичимо Вам здійснення всіх планів та задумів! Бажаємо, щоб підґрунтям щасливого життя і плідної роботи було міцне здоров’я, а віра, надія та любов завжди були вірними супутниками на Вашому життєвому шляху.
04 Березня, 2019 р., 20:50
4 березня у Мурованську сільську раду завітали з моніторинговим візитом представники міжнародної програми U-LEAD з Європою. У рамках третього раунду програми подавалась заявка на створення ЦНАПу, заявку нашої та ще 11 громад з Львівської області було відібрано з поміж 19 заявок і тепер розпочався процес переговорів щодо допомоги у створенні ЦНАПу у Мурованській громаді.
04 Березня, 2019 р., 11:27
Сьогодні святкує своє день народження керівник відділу архітектури, містобудування та житлово-комунального господарства, головний архітектор – Сушинський Михайло Володимирович. Колектив, депутатський корпус та виконавчий комітет Мурованської сільської ради ОТГ щиро вітають Вас зі святом, нехай Ваше життя буде світлим, як сонячний день, повним, як келих із шампанським, безхмарним, як небо над пустелею. І нехай, як зірки в нічному небі, завжди горять вогники у вікнах Ваших друзів і рідних, вогники надії. Будьте здоровим, щасливим і натхненним у своїх починаннях!
01 Березня, 2019 р., 16:11
У перший день весни святкує своє день народження наша чудова колега і просто чарівна жінка, керівник відділу культури молоді та спорту – Михалюк Галина Володимирівна. Прийміть від усього колективу, депутатського корпусу та виконавчого комітету найщиріші побажання міцного здоров'я, особистого щастя, невичерпної енергії і наснаги у всіх ваших добрих справах. Хай у вашому домі завжди панують мир і злагода, у серці – доброта, а у справах – мудрість та виваженість. Нехай доля і надалі буде прихильною до Вас, даруючи радість життя, незрадливу удачу, вірних і надійних друзів!
01 Березня, 2019 р., 10:31
Шановні депутати, посадові особи органів місцевого самоврядування Мурованської сільської ради ОТГ! Відповідно до Закону України «Про запобігання корупції» Вам необхідно до 01 квітня 2019 року подати електронну декларацію осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2018 рік до єдиного державного реєстру декларацій. Декларація заповнюється на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції. Роз'яснення щодо заповнення електронної декларації Ви можете знайти на офіційному веб-сайті НАЗК – https://nazk.gov.ua . Для подання декларації суб'єкт декларування має використовувати особистий ключ електронного цифрового підпису.
25 Лютого, 2019 р., 15:27
Шановні мешканці громади!
24 Лютого, 2019 р., 20:18
Справжній вечір української класичної та народної музики влаштували у народному домі села Ямполя музиканти Академічного інструментального ансамблю Львівської національної філармонії «Високий Замок» під керівництвом Андрія Яцківа, спільно з солісткою Лілією Кострубою. У виконанні ансамблю прозвучали пісні іменитих українських та світових композиторів. Також до глядачів з вітальним словом та з подяками колективу ансамблю "Високий замок" звернулись заступник голови Пустомитівської РДА Войтович Володимир Васильович та староста села Ямполя Полігас Леся Михайлівна. Загалом концерт подарував глядачам багато приємних моментів та позитивних емоцій від прослуховування музичних творів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Увага тестове опитування! Чи буде для Вас корисним запровадження електронних опитувань?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь