Новини

15 Березня, 2019 р., 11:15
Розпочались роботи з ремонту вулиць Зелена та Затишна у селі Муроване. Вибачте за тимчасові незручності.
14 Березня, 2019 р., 10:50
День українського добровольця — свято на честь українських добровольців, що відзначається в Україні 14 березня. У цей день 2014 року 500 бійців-добровольців прибули на полігон Нові Петрівці для формування першого добровольчого батальйону.  
14 Березня, 2019 р., 10:49
Колектив, депутати та виконавчий комітет Мурованської сільської ради ОТГ вітають з днем народження спеціаліста-землевпорядника сільської ради – Гайвась Марію Михайлівну ! Бажаємо неймовірної радості, приголомшливого успіху, чарівного натхнення, щирих посмішок, вірних друзів! А ще — вдалих днів, хороших новин, величезної сили духу, приємних подій та невичерпного оптимізму!
14 Березня, 2019 р., 10:46
Триває капітальний ремонт народного дому у селі Сороки-Львівські. Багато часу і ресурсів, багато годин роботи, але результат буде вартим всіх витрат і очікувань...
13 Березня, 2019 р., 10:43
Сьогодні 13 березня 2019 р. святкує свій день народження провідний спеціаліст відділу освіти Мурованської сільської ради ОТГ – Матвійчук Тарас Дмитрович. Прийміть Вітання від усього колективу, депутатів та виконавчого комітету. Весь колектив відзначає Ваше прагнення в роботі і самовідданість у праці. Бажаємо Вам міцного здоров’я і здійснення всіх бажань, кар’єрного зростання і безмежних можливостей! З Днем народження!
12 Березня, 2019 р., 21:35
Користуючись моментом, поки будівельників немає на майданчику, щоб не відволікати їх та не заважати, зробили кілька фото майбутньої амбулаторії загальної практики сімейної медицини, яка зводиться підрядником ТОВ «Фірма «Інтербуд» у селі Ямполі. Ще зовсім недавно на цьому місці росла трава, а вже зовсім скоро запрацює нова та сучасна амбулаторія. Вартість будівництва становить 12118500 гривень, з яких співфінансування громади становить 10%. 
12 Березня, 2019 р., 11:43
Сьогодні 12 березня 2019 р. святкує своє день народження працівниця апарату Мурованської сільської ради – Пиріг Люба Романівна. Найголовніше в житті кожного з нас – здоров'я, тож від імені всього колективу, депутатського корпусу та виконавчого комітету бажаємо, щоб Ви і Ваші рідні завжди були здорові. Решта все додасться, адже воно залежить тільки від Вас. Нехай Господь оберігає від негараздів, а Матінка Божа буде помічницею в усіх починаннях. З Днем народження!
11 Березня, 2019 р., 11:57
Сьогодні святкує День народження провідний спеціаліст відділу бухгалтерського обліку, фінансів та звітності - Грень Оксана Романівна. Прийміть найщиріші вітання з Днем народження від усіх своїх колег, депутатського корпусу та виконавчого комітету. Побажання наші щирі, хоч і не нові: великого людського щастя, величезної любові, бадьорості, завзяття і міцного здоров’я. Бажаємо, щоб все це було постійно. Успіхів вам у роботі і задоволення від неї такого ж, як і ми отримуємо від спілкування з вами.
11 Березня, 2019 р., 00:10
Під час заходу була озвучена інформація про проведені заходи, виконані завдання, проведені роботи та їх результати, використані кошти місцевого бюджету та інші питання щодо діяльності Мурованської сільської ради ОТГ у 2018 році.
10 Березня, 2019 р., 23:40
Уже більше століття березневі дні називаємо шевченківськими і вклоняємось Кобзареві – в думках, у прочитанні його творів, у присвяченні йому поезій, картин, вистав; у концертах та академіях. Сьогодні 10 березня у Мурованому, Ямполі та Кам’янополі відбувся святкові концерти з нагоди 205-ї річниці від дня народження Тараса Григоровича Шевченка, за участю учительських колективів закладів освіти Мурованської ОТГ.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Увага тестове опитування! Чи буде для Вас корисним запровадження електронних опитувань?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь