Новини

16 Травня, 2019 р., 10:23
Роботи з копання ставка у селі Кам’янополі - завершені.
15 Травня, 2019 р., 12:06
Сьогодні, 15 травня, святкує своє День народження державний реєстратор Мурованської сільської ради - Кузик Віра Володимирівна.  Колектив, депутати та виконавчий комітет Мурованської сільської ради ОТГ вітають Вас зі святом. В радісний і світлий День народження хочемо побажати щасливого сьогодні і радісного завтра, красивих мрій і їх здійснення! Хай кожен день повниться веселим і милим відчуттям, гарним настроєм, душевними зустрічами і плідною працею! Щастя і радощів у домівку, здоров’я і благополуччя родині, натхнення і творчості для душі! Хай сонце заглядає у вікна, а щастя в серце!
13 Травня, 2019 р., 16:09
Продовжуємо облаштовувати благоустрій на території громади. Зокрема розпочались роботи з копання ставка біля будівлі норадного дому у селі Кам’янополі.
13 Травня, 2019 р., 15:56
Дощі закінчились і пора знову братись до роботи. Взялись до будівництва тротуару по вулиці Грушевського у селі Гамаліївка. Вибачте за тимчасові незручності з проїздом.
12 Травня, 2019 р., 16:00
Сьогодні, 12 травня, святкує своє День народження військовий обліковець Мурованської сільської ради - Галас Ірина Зеновіївна. В цей святковий день колектив, депутати та виконавчий комітет Мурованської сільської ради ОТГ вітають Вас та від щирого серця бажають щастя та здійснення мрій! Нехай життя, як яскрава мозаїка, складається зі світлих фарб радості, незабутніх подій, а кожен новий день дарує удачу і прекрасний настрій!
12 Травня, 2019 р., 10:24
Материнство — це щастя і благословення, яке Бог дає людям. А ще велика відповідальність і важка праця! Всім матерям Мурованської ОТГ бажаємо, щоб вас любили і цінували ваші діти — найкращі на світі, добрі, розумні та успішні! Нехай не заростає стежка до батьківського порогу, хай діти приїжджають на свята і дарують вам свої усмішки, теплі і ласкаві слова та свою віддану і негасиму любов! Будьте щасливими і здоровими на радість своїм рідним! Хай буде мир і щастя на нашій рідній землі!
08 Травня, 2019 р., 12:48
День пам’яті та примирення — пам'ятний день в Україні, який відзначають 8 травня, в річницю капітуляції нацистської Німеччини (цю подію прийнято розглядати як символ перемоги над нацизмом). Відповідно до Указу Президента України, підписаного 2015 року, метою відзначення є гідне вшанування подвигу українського народу, його визначного внеску в перемогу Антигітлерівської коаліції у Другій світовій війні та висловлення поваги всім борцям проти нацизму.
07 Травня, 2019 р., 10:05
Сьогодні 7 травня святкує своє День народження депутат виборчого округу №13 – Капустяк Юрій Богданович. В цей особливий день  колектив, колеги депутати та виконавчий комітет Мурованської сільської ради ОТГ щиро вітають Вас зі святом і бажають вам міцного здоров’я на довгі роки, миру, злагоди, затишку і добробуту Вашій родині, терпіння, натхнення, оптимізму та удачі. Від усього серця бажають вам любові та пошани від людей, здійснення усіх планів та нових професійних здобутків. 
05 Травня, 2019 р., 11:45
Сьогодні 5 травня святкує своє день народження депутат виборчого округу №6 - Кіянка Михайло Васильович. Колектив, колеги депутати та виконавчий комітет Мурованської сільської ради ОТГ щиро вітають Вас зі святом, нехай Ваше життя буде світлим, як сонячний день, повним, як келих із шампанським, безхмарним, як небо над пустелею. І нехай, як зірки в нічному небі, завжди горять вогники у вікнах Ваших друзів і рідних, вогники надії. Будьте здоровим, щасливим і натхненним у своїх починаннях!
04 Травня, 2019 р., 15:00
Сьогодні 4 травня святкує своє День народження діловод Кам’янопільського старостинського округу – Дробот Наталія Вікторівна. Від усього колективу сільської ради, депутатів та виконавчого комітету  вітаємо Вас зі святом! Нехай всі Ваші мрії збуваються, а  оптимізм насправді виявиться реалізмом. Бажаємо, щоб Ваші життєві сходи мали надійні поручні здоров’я, а кожна сходинка була вкрита червоною доріжкою щастя і добробуту.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Увага тестове опитування! Чи буде для Вас корисним запровадження електронних опитувань?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь