Новини

06 Жовтня, 2019 р., 14:28
Дорогі вчителі! Прийміть щирі вітання з професійним святом, з Днем вчителя! Ваша професія поєднує в собі мудрість і молодість душі, креативність і величезну енергію, доброту і суворість! Вашу працю неймовірно складно оцінити, їй просто немає ціни! Ви стільки сил вкладаєте в свою справу, що часом забираєте свою цінну увагу у близьких. Бажаємо провести це свято в колі сім'ї. Любові вам, терпіння, щастя і благополуччя!
30 Вересня, 2019 р., 12:11
Шановні колеги!  Прийміть найщиріші вітання і побажання з нагоди професійного свята - Всеукраїнського дня бібліотек! Бажаємо вам нових трудових звершень, успіхів у вашій почесній справі, невичерпної енергії, оптимізму, міцного здоров'я, щасливої долі, родинного тепла і вдумливих, допитливих, розумних, талановитих і добрих серцем читачів.
30 Вересня, 2019 р., 12:03
30 вересня 2019 року за адресою: с. Сороки-Львівські вул. Польова 65 у приміщенні Мурованської сільської ради відбулась 13-та позачергова сесія Мурованської сільської ради ОТГ. У роботі сесії взяли участь депутати та керівництво Мурованської сільської ради ОТГ, старости сіл Гамаліївка, Ямпіль та Кам’янопіль, представники громади.
27 Вересня, 2019 р., 10:10
27 вересня святкуємо Воздвиження Хреста Господнього. Нехай в це важливе християнське свято всі наші молитви будуть почуті, в сім'ях панує мир і благодать, злі та косі погляди обходять. Бажаємо здоров'я, добрих помислів та Божого милосердя.
22 Вересня, 2019 р., 18:42
Сьогодні 22 вересня святкує День народження депутат виборчого округу №19 - Попів Володимир Степанович. Від усього колективу сільської ради, депутатів та виконавчого комітету, прийміть щирі привітання з нагоди Дня народження! Бажаємо, щоб сонце завжди яскраво світило у Вашому домі. Нехай у справах будуть супутниками енергійність, цілеспрямованість, справедливість та бажання допомогти ближньому. Нехай Вас ніколи не покидають оптимізм, удача, стійкість духу, доля завжди буде прихильною до Вас та Вашої родини, а кожен новий день дарує приємні враження, задоволення від роботи та світлу надію на майбутні роки!
19 Вересня, 2019 р., 10:00
Сьогодні 19 вересня святкує День народження заступник сільського голови - Петричка Світлана Ярославівна. Від усього колективу Мурованської сільської ради, депутатів та виконавчого комітету щиро вітаємо Вас з Днем народження! Прийміть найщиріші побажання міцного здоров’я, щастя, благополуччя, подальших успіхів у будь-яких починаннях, щоденних справах, сміливих планах та сподіваннях. Хай Вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють та допомагають колеги, минають негаразди та непорозуміння. Хай доля збагачує Вас життєвою мудрістю, енергією, натхненням та радістю сьогодення. Нехай кожен новий день буде щедрим на успіхи та перемоги, багатим на радісні звістки, приємні події, особисті досягнення і благородні справи!
16 Вересня, 2019 р., 12:00
А тим часом розпочалось будівництво нового футбольного поля зі штучним покриттям на території школи у селі Сороки-Львівські. Станом на сьогодні триває вирівнювання основи та починаються дринажні роботи.
15 Вересня, 2019 р., 18:24
Перший відкритий чемпіонат з риболовлі «На гачку», відбувся сьогодні в Мурованській ОТГ. Осіння пора не завадила, погода порадувала теплом і у змаганнях взяло участь більше 40 рибалок зі всієї громади. Лов риби тривав з 8:00 до 12:30 і в результаті маємо переможців, яких сільський голова Зіновій Петрух та члени журі нагородили грамотами та цінними подарунками:
08 Вересня, 2019 р., 10:50
Сьогодні 8 вересня святкує День народження депутат виборчого округу № 15 - Заяць Мар’яна Василівна. Від усього колективу Мурованської сільської ради, депутатів та виконавчого комітету щиро вітаємо Вас з Днем народження! Легкими та змістовими хай будуть Ваші будні, цікавими та яскравими — дні відпочинку. Родинне коло, близькі та друзі нехай повсякчас будуть Вашим надійним оберегом, опорою та підтримкою. Успіхів Вам у майбутніх звершеннях в ім’я процвітання рідного села, громади та держави!
06 Вересня, 2019 р., 14:52
Тривають роботи з ремонту даху та утеплення фасаду Мурованської школи. Майже повністю завершено  покрівельні роботи і утеплення північної стіни, далі буде...

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Увага тестове опитування! Чи буде для Вас корисним запровадження електронних опитувань?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь