Новини

11 Березня, 2020 р., 12:53
Державна служба з питань праці має право без попередження перевіряти, як бізнес виконує трудове законодавство. Розповідаємо про порядок перевірки та які штрафи доведеться сплатити за незадекларованих працівників.
05 Березня, 2020 р., 13:35
Сьогодні 5 березня святкує День народження депутат виборчого округу №14 - Сугак Микола Михайлович. Від усього колективу Мурованської сільської ради, депутатів та виконавчого комітету вітаємо Вас зі святом. Сердечно бажаємо Вам міцного здоров’я, невичерпної енергії та наснаги, родинного затишку, благополуччя і добра. Нехай кожен Ваш день буде наповнений корисними справами і теплом людських відносин, а мрії втілюються у життя та приносять бажану радість і задоволення.
04 Березня, 2020 р., 11:26
Сьогодні 4 березня святкує День народження головний архітектор Мурованської сільскої ради ОТГ - Сушинський Михайло Володимирович. Від усього колективу Мурованської сільської ради, депутатів та виконавчого комітету вітаємо Вас зі святом. Бажаємо аби доля завжди всміхалась, міцне здоров’я, натхнення і невичерпна енергія були надійними помічниками у вирішенні робочих питань, а домашній затишок і благополуччя створювали атмосферу душевного спокою і рівноваги. Нехай кожен день приносить Вам радість і вдоволення, успіхи і перемогу. Щастя Вам, здоров’я та всіляких гараздів!
26 Лютого, 2020 р., 10:53
У зв’язку з останніми подіями щодо формування перспективного плану об’єднання громад, який передбачає включення Мурованської ОТГ до Львівської ОТГ, направили листа Прем’єр-міністру України Олексію Гончаруку.
24 Лютого, 2020 р., 14:18
Сьогодні 24 лютого святкує День народження депутат виборчого округу №24 - Штай Ростислав Стефанович. Від усього колективу Мурованської сільської ради, депутатів та виконавчого комітету вітаємо Вас зі святом. Легкими та змістовими хай будуть Ваші будні, цікавими та яскравими — дні відпочинку. Родинне коло, близькі та друзі нехай повсякчас будуть Вашим надійним оберегом, опорою та підтримкою. Успіхів Вам у майбутніх звершеннях в ім’я процвітання рідного краю та держави!
21 Лютого, 2020 р., 12:18
Хоча на календарі ще зима, але відпочивати нема коли, активно розпочались роботи з благоустрою території Сороки-Львівської школи. На даний момент тривають роботи з встановлення бетонних лотків для відведення води від подвір’я. Далі буде...
18 Лютого, 2020 р., 13:58
Сьогодні в місті Києві у Національному центрі "Український дім" розпочала роботу конференція "Наближаючи послуги". У рамках коференції у якій взяла участь представниця нашої громади, керівниця юридичного відділу - Зоряна Андросюк, відбулась урочиста церемонія підписання та вручення меморандумів про співробітництво програми ULEAD з Європою зі 134 громадами-учасницями Раунду 3, серед яких і Мурованська ОТГ. Отож документи підписані, роботи з облаштування приміщення ЦНАПу вже активно тривають, тому найближчим часом чекаємо якісно нового рівня надання адміністративних послуг у нашій громаді.
13 Лютого, 2020 р., 13:57
У п’яту річницю трагічної загибелі Воїна АТО Петра Орловського, на кладовищі села Муроване відбулась поминальна панахида а також покладання квітів до меморіальної дошки розміщеної на фасаді Мурованської ЗОШ.
12 Лютого, 2020 р., 14:31
Сьогодні 12 лютого святкує  день народження провідний спеціаліст у сфері соціального захисту населення - Бурак Галина Михайлівна. Від усього колективу Мурованської сільської ради, депутатів та виконавчого комітету щиро вітаємо Вас зі святом! Бажаємо мати успіх на кожному кроці,  ніколи не залишати впененних позицій життя, постійно рухатись вперед до своїх мрій та бажань. Нехай для Вас буде завжди чудова погода за вікном, нехай співають солов’ї та розквітають пишні сади у Вашій душі!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Увага тестове опитування! Чи буде для Вас корисним запровадження електронних опитувань?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь