Новини

08 Липня, 2020 р., 10:45
В умовах карантину працівники сільської ради зобов’язані надавати  адміністративні послуги для жителів громади, тому дуже важливо захистити тих людей, які знаходяться на лінії контакту.  Дякуємо ULEAD з Європою / ULEAD with Europe та Благодійному фонду  Caritas Ukraine за надані на безоплатній основі багаторазові маски та одноразові рукавички, які допоможуть вберегти здоров’я наших працівників, а також не припиняти надавати послуги для населення.
07 Липня, 2020 р., 16:44
На Львівщині ввели черговий етап послаблення карантину, оскільки епідеміологічна ситуація і показники заповненості лікарень стабілізувались. Попри це правила щодо носіння масок, зберігання дистанції, миття та дезінфекції рук залишаються актуальними.
07 Липня, 2020 р., 14:47
Третій тиждень триває капітальний ремонт харчоблоку у садочку с. Муроване. Приміщення кухні та суміжних комірчин не ремонтувалось 35 років і дуже потребувало покращення.
03 Липня, 2020 р., 10:21
Серед питань, які розглядали депутати, йшла мова про виділення 504 тис. грн на доукомплектування нових класів Нової української школи в ОТГ для першокласників, котрі вперше прийдуть до школи у вересні 2020 року.
02 Липня, 2020 р., 15:34
Сьогодні, 2 липня, святкує день народження депутат виборчого округу №26 - Леськів Ростислав Ярославович.
28 Червня, 2020 р., 09:52
Щиро вітаємо вас з визначним національним святом – Днем Конституції України!
24 Червня, 2020 р., 11:13
Сьогодні, 24 червня, святкує  день народження староста Гамаліївського старостинського округу - Дропа Богдан Михайлович. Від усього колективу Мурованської сільської ради, депутатів та виконавчого комітету щиро вітаємо Вас зі святом та зичимо здійснення всіх планів та задумів!
23 Червня, 2020 р., 18:06
На останньому засіданні виконавчого комітету затвердили зразки інформаційних карток Центру надання адміністративних послуг Мурованської ОТГ, який почне працювати вже невдовзі. Про що мова: у інформаційних картках затверджується перелік послуг, які надаватиме ЦНАП, коли, де, з якими документами громадяни можуть їх отримати, а також, законні підстави. Мова йде про кілька десятків послуг, як от надання інформації та витягів з державних реєстрів, внесення змін, отримання довідок, затвердження документів, реєстрація заяв та багато іншого. У приміщення для ЦНАПу Мурованської ОТГ вже проведено відповідну локальну мережу, ведеться приготування приміщення в тому числі організовується безперешкодний доступ для осіб з особливими потребами. ЦНАП знаходитиметься у приміщенні сільської ради, за адресою с. Сороки-Львівські, вул. Польова 65.
23 Червня, 2020 р., 13:37
Шановні колеги державні службовці та ветерани державної служби! Щиро вітаю Вас із професійним святом – Днем державної служби! Державний службовець – це особлива професія, представник якої володіє, з одного боку, широкими повноваженнями, а з іншого – несе подвійну відповідальність за стан справ у суспільстві. Це нелегка праця, яка потребує самовідданості, бажання служити людям та справжньої відданості своїй справі. Бажаю Вам міцного здоров’я, творчого натхнення у вашій нелегкій та відповідальній роботі, плідних та реальних здобутків, високої професійної майстерності. Нехай з вами завжди буде мудрість, витримка і сила духу.
22 Червня, 2020 р., 14:53
На завершення дощів та карантину у Ямполі тепер чекатимуть і нові трибуни, які днями почали встановлювати на стадіоні. Каркас вже встановили, а коли застигне бетонна основа, будуть встановлені і сидіння. Вже не можемо дочекатись, коли стадіон зможе наповнитись людьми, які займаються спортом

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Увага тестове опитування! Чи буде для Вас корисним запровадження електронних опитувань?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь