Новини

09 Листопада, 2020 р., 14:07
Споконвіку пісня і танець, музика і слово, витвори майстрів народної творчості були виразниками національної ідеї, оберегами історичної пам’яті. Вони підживлювали і зміцнювали надію народу на краще майбутнє. Своєю плідною працею та силою духу ви звеличуєте рідну Україну, примножуєте їх успіхи і досягнення.
09 Листопада, 2020 р., 11:05
Щорічно 9 листопада в Україні відзначається День української писемності та мови, приурочений українському літописцю Нестору – послідовнику творців слов’янської писемності Кирила і Мефодія.
09 Листопада, 2020 р., 09:07
У жовтні у нашій громаді народилось 9 малюків (4 хлопчиків та 5 дівчаток) - це найбільше від початку року. Бажаємо міцного здоров'я нашим наймолодшим мешканцям та мешканкам: Матвію, Софійці, Домініці, Яні, Владиславу, Остапу, Софії, Данилу та Яні. Нехай у Вас все буде добре!
05 Листопада, 2020 р., 13:42
5 листопада відбулась 22-га позачергова  сесія Мурованської сільської ради ОТГ 1 скликання.
04 Листопада, 2020 р., 13:44
Чергова 22-га позачергова сесія Мурованської сільської ради ОТГ, відбудеться 5 листопада 2020 року о 10:00 годині за адресою: с.Сороки-Львівські, вул Лукашевичів буд. 40, Народний дім.
02 Листопада, 2020 р., 12:30
З невимовним сумом і болем Мурованська громада повідомляє про передчасну смерть багаторічного очільника громади Зіновія Володимировича Петруха.
01 Листопада, 2020 р., 00:23
Неможливо підібрати слів! З страшним сумом і жалем ми змушені повідомити про смерть голови Мурованської ОТГ Зіновія Володимировича Петруха!
14 Жовтня, 2020 р., 15:00
Сьогодні особливе свято у с. Ямпіль - минає 610 років від першої письмової згадки про населений пункт. З цієї нагоди Мурованська сільська рада ОТГ підготувала короткий фільм, з якого ми всі дізнаємось більше про історію села, випробування, які випали на його долю та найбільші досягнення ямпільчан.
14 Жовтня, 2020 р., 11:16
Вже 6 років у цей день ми всі разом дякуємо тисячам людей, які прийняли рішення захищати нас, наші села, наші домівки і сім'ї. Щиро дякуємо їм за ці щоденні подвиги, які вони роблять вже протягом багатьох років. Цей рік поставив на наш захист ще дві армії:
14 Жовтня, 2020 р., 08:47
Всечесний отче Ігоре! Сердечно вітаю Вас та парафіяльну громаду храму Покрову Пресвятої Богородиці села Ямполя з храмовим святом. Нехай сьогодні на всіх Вас зійде Божа благодать, а душі наповняться любов’ю, щирістю й всепрощенням, нехай наші серця єднає незгасне світло віри і в усьому нам допомагає високе заступництво Божої Матері.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Увага тестове опитування! Чи буде для Вас корисним запровадження електронних опитувань?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь