Новини

06 Серпня, 2020 р., 11:02
Вогонь - стихія, яку опанувати не менш складно за пандемії. Саме тому провідна спеціалістка у сфері соціального захисту населення Мурованської ОТГ Галина Бурак спільно з провідним інспектором Пустомитівського відділу Державної служби надзвичайних ситуацій Павлом Зубеком відвідали багатодітні сім'ї, а також сім'ї, які перебувають у складних життєвих ситуаціях.
03 Серпня, 2020 р., 15:27
Керуючись Постановою Кабінету Міністрів України від 22.07.2020 р. № 641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», п.20 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,:
16 Липня, 2020 р., 15:25
У парковій зоні с. Муроване завершено будівельні роботи на мультифункціональному майданчику зі штучним покриттям. Голова Мурованської сільської ради ОТГ Зіновій Петрух зазначає, що залишилось встановити окремі спортивні елементи і майданчик буде готовий на 100%.
16 Липня, 2020 р., 14:46
До уваги мешканців ОТГ! Власникам нерухомості та земельних ділянок в Україні вже нараховано земельний податок за 2020 рік. Якщо Ви власник/ця нерухомості чи земельної ділянки: у Мурованому чи Сороках-Львівських - забирайте квитанцію у сільській раді. у Гамалїівці, Ямполі чи Кам'янополі - у старостинських округах.
16 Липня, 2020 р., 09:48
Дорогі наші бухгалтери! Вітаємо вас із вашим професійним святом! Ваша професія важлива, необхідна, складна і копітка. У бухгалтерії немає випадкових людей, бо ця робота швидко відсіює слабких фахівців — залишаються тільки профі. Ви — професіонали, знаєте свою справу до дрібниць, до вас завжди йдуть за порадою, просять про допомогу, бо без вас ніяк. Бажаємо вам гарних, світлих буднів, радісних, вільних від роботи свят і дякуємо вам за точність, грамотність і професіоналізм!
14 Липня, 2020 р., 23:45
У Львівській ОДА області відбулось представлення Щорічної доповіді Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини за 2019 рік про стан додержання та захисту прав і свобод людини і громадянина в Україні. Так як карантинні заходи тривають то представлення доповіді відбулось у форматі Zoom-наради, участь у якій прийняв юрист Мурованської сільської ради Ростислав Сидор.
14 Липня, 2020 р., 16:16
Високиий ризик ДТП на перехресті між Сороками-Львівськими та Ямполем (траса Муроване - Новиий Яричів) і трасою "Киі?в-Чоп", а також виїзді на трасу з с. Гамалііївка вже давно є предметом уваги місцевої  влади. Мурованська сільська рада ОТГ не може самостійно замовляти роботи, оскільки обслуговування траси "Київ-Чоп"є прерогативою відповідних державних підприємств.
13 Липня, 2020 р., 17:16
Голова Мурованської сільської ради ОТГ Зіновій Петрух разом із першим заступником Грицунем Ігорем проінспектували ремонтні роботи у Ямпільському НВК, де проводиться капітальний ремонт приміщень кухні. Голова ОТГ Зіновій Петрух зазначив, що це перший капітальний ремонт з часів будівництва школи більше 30 років тому.
10 Липня, 2020 р., 19:48
Провідний спеціаліст в сфері соціального захисту населення Галя Бурак цього тижня працювала з сім'єю, де двоє малолітніх дітей залишаються без нагляду. Сьогодні візит до сім'ї відбувся спільно з інспекторами з ювенальної превенції Пустомитівського ВП ГУ НП у Львівській області. На місці виявили двох дітей, які самі залишились вдома. Діти розповіли, що сьогодні ще не їли (хоча вже був обідній час), а батьків знову вдома немає.
10 Липня, 2020 р., 18:39
Запускаємо новий формат спілкування. Проводимо вечір з п'ятниці з головою! Будемо обдумувати та обговорювати зміни та процеси, які відбуваються у селах ОТГ у прямому ефірі на FB-сторінці Мурованської сільської ради ОТГ  а також у записі  тут на сайті Мурованської ОТГ та на Youtube-каналі . Питайте, що цікавить у коментарях також і під цим відео і ми обов'язково відповімо на них наступного ефіру.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Увага тестове опитування! Чи буде для Вас корисним запровадження електронних опитувань?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь