Новини

01 Квітня, 2020 р., 15:23
Згідно розпорядження голови Мурованської сільської ради було утворено координаційний центр для допомоги соціально незахищеним мешканцям які опинились в кризовій ситуації через поширення вірусу COVID-19.
27 Березня, 2020 р., 20:25
Школа мистецтв Мурованської ОТГ розпочала свою роботу зовсім недавно, 5 лютого 2020 року. Але вже у березні у рамках заходів запобігання поширенню коронавірусу COVID-19 викладачі школи змушені були перейти на дистанційні методи роботи. Та навіть у таких непростих умовах школа продовжує функціонувати та проводити освітній процес дистанційно. І викладачі, і діти, і батьки докладають усіх зусиль, щоб уроки як індивідуальні, так і групові, відбувались, а діти встигали засвоювати матеріал згідно навчальних планів, активно користуючись онлайн-допомогою своїх викладачів.
26 Березня, 2020 р., 16:14
З метою упередження випадків вчинення домашнього насильства та жорстокого поводження з дітьми під час проведення на території Львівської області карантину, надаємо контактні дані спеціально уповноважених та інших органів, які здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству, а також інформацію про загальні та спеціалізовані служби підтримки осіб, постраждалих від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі, та «гарячі лінії», а саме:
24 Березня, 2020 р., 11:43
Увага! Увага! Інформує департамент з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.
19 Березня, 2020 р., 15:47
Увага! Увага! Увага! Шановні мешканці Мурованської  ОТГ!
17 Березня, 2020 р., 16:56
Шановні жителі Мурованської ОТГ!
17 Березня, 2020 р., 15:33
Керуючись Постановою Кабінету Міністрів України від 17.03.2020 р. Джерело: https://www.kmu.gov.ua/ news/ uryad- prijnyav- rishennya- pro- zaboronu- pasazhirskih-perevezen-ta-obmezhiv-kilkist-uchasnikiv-masovih-zahodiv-10-osobami та п.20 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,:
17 Березня, 2020 р., 10:52
УВАГА КАРАНТИН! Прохання всіх жителів громади зберігати спокій та дотримуватись мір карантину, максимально обмежте себе від справ, які можуть певний час зачекати і при можливості залишайтесь вдома та без нагальної необхідності не здійснюйте поїздок.
17 Березня, 2020 р., 10:15
Тільки но по-весняному засвітило сонечко і палії відразу ж взялися за свою злочинну справу, і знову час від часу спалахує сухий трав’яний покрив і сміття.
14 Березня, 2020 р., 12:27
День установлений 17 січня 2017 року Верховною Радою України з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, посиленню суспільної уваги та турботи до учасників добровольчих формувань та на підтримку ініціативи громадськості.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Увага тестове опитування! Чи буде для Вас корисним запровадження електронних опитувань?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь