Новини

24 Січня, 2020 р., 11:49
Інспектором праці Мурованської ОТГ проведено семінар щодо переваг офіційного працевлаштування та належного оформлення трудових відносин з підприємцями. У ході семінару було розяснено переваги офіційного працевлаштування, а також роз’яснено офіційні права та обов’язки згідно законодавства.
24 Січня, 2020 р., 11:21
Отримуєте заробітну плату в конверті, тоді ця інформація для вас.
19 Січня, 2020 р., 16:28
Сьогодні 19 січня святкує День народження секретар Мурованської сільської ради ОТГ - Хомяк Олег Романович. Від усього колективу Мурованської сільської ради, депутатів та виконавчого комітету вітаємо Вас зі святом. Хочемо щиро Вам побажати життєрадісних і довгих років життя, повних міцного здоров'я, сімейного щастя та особистих гараздів. Нехай Вас оминуть всі печалі й біди. Нехай буде завжди свято у Вашому домі, а поруч будуть улюблені люди й близькі друзі.
18 Січня, 2020 р., 22:15
Дорога Мурованська громадо! Вітаю Вас з найбільшими християнськими святами Богоявленням і Хрещенням Господнім! Бажаю, щоб на Вас зійшла свята Божа благодать, щоб тіло і душа, омиваючись освяченою водою, наситилися здоров’ям, легкістю, втіхою, щоб пішли біль, досада, розчарування, ненависть і пороки, а на зміну їм в душі запанували мир, спокій і злагода! Христос Хрещається!
15 Січня, 2020 р., 10:24
В актовому залі Мурованської ЗОШ відбувся святковий Різдвяний концерт. Для глядачів пролунали у виконанні ансамблю "Намисто". Також на захід завітала Маланка у виконанні аматорського драматичного гуртка народного дому села Сороки-Львівські.
06 Січня, 2020 р., 11:12
Сьогодні 6 січня святкує День народження  провідний спеціаліст відділу освіти - Блисців Мирослава Дмитрівна. Від усього колективу сільської ради, депутатів та виконавчого комітету, прийміть щирі привітання з нагоди Дня народження! Бажаємо, щоб сонце завжди яскраво світило у Вашому домі. Нехай у справах будуть супутниками енергійність, цілеспрямованість, справедливість та бажання допомогти ближньому. Нехай Вас ніколи не покидають оптимізм, удача, стійкість духу, доля завжди буде прихильною до Вас та Вашої родини, а кожен новий день дарує приємні враження, задоволення від роботи та світлу надію на майбутні роки!
21 Грудня, 2019 р., 11:09
Депутатський корпус та апарат Мурованської сілської ради ОТГ щиро вітає Вас з  Днем народження! Бажаємо Вам міцного здоров’я, професійних успіхів, життєвої наснаги, витримки, виваженості і відданого служіння на благо жителів Мурованської громади! Зичимо Вам  особистих  досягнень, сімейного щастя, злагоди та добробуту у Вашій оселі! Нехай у Ваших справах завжди буде підтримка однодумців, а життєвий та професійний шлях повняться новими досягненнями. Нехай людська шана буде подякою Вам за плідну працю, а  доля завжди буде прихильною до Вас та Вашої родини, захищає Вас від негараздів і  завжди відкриває лише нові обрії майбутніх перспектив! Бажаємо Вам, щоб і надалі Ваша праця була  змістовною, розпочаті справи приносили вагомі результати, а успіхи йшли поряд з особистим щастям. Хай кожен новий день дарує приємні враження та світлу надію на майбутні роки!
19 Грудня, 2019 р., 10:24
Всечесний отче Павле! Сільська рада Мурованської територіальної громади Вітає Вас і всю парафіяльну громаду церкви Святого Миколая села Гамаліївки із світлим храмовим святом. Від щирого серця зичимо Вашій церкві і кожній родині Господнього благословення, щоб серця повнилися любов’ю і вірою, щедроти Св. Миколая торкнулися кожної оселі, а мир і радість назавжди запанували на нашій землі!
18 Грудня, 2019 р., 15:59
Отже, сільський бюджет Мурованської громади на 2020 рік передбачає зростання доходів порівняно з 2019 роком на 12,7 млн. грн або 25,2 відсотки.
17 Грудня, 2019 р., 21:17
17 грудня 2019 року за адресою: с. Сороки-Львівські вул. Лукашевичів 40 у приміщенні народного дому відбулась 15-та чергова сесія Мурованської сільської ради ОТГ. У роботі сесії взяли участь депутати Мурованської сільської ради ОТГ (відсутні : Курляк Володимир, Свистович Володимир, Лига Роман, Попів Володимир, Тимунь Леся, відсутні після закінчення оголошеної перерви в роботі сесії: Капустяк Юрій, Кіцак Тарас, Штай Ростислав) керівництво Мурованської сільської ради ОТГ, старости сіл Гамаліївка, Ямпіль та Кам’янопіль, представники громади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Увага тестове опитування! Чи буде для Вас корисним запровадження електронних опитувань?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь