Новини

24 Листопада, 2019 р., 21:14
В неділю 24 листопада у народному домі села Ямполя відбувся пам’ятний захід приурочений річниці депортації українців із Закерзоння. Присутніми на заході були гості з чила науковців та представників громадських організацій, зокрема: Віктор Ідзьо - директор інституту Східної Європи, доктор історичних наук, професор, академік, завідувач кафедрою українознавства, головний редактор журналу "Українознавець"; Павло Артимишин - дослідник проекту Локальна історія; Станіслав Клосовський - представник громадської організації "Вирій" та інші. Гості заходу поділились з присутніми жителями Ямполя, нащадками тих людей, які пережили у повоєнний час ті страшні події переселення новими та й іноді досі невідомими фактами про ті далекі події.
23 Листопада, 2019 р., 11:33
У суботу, 23 листопада, в День пам’яті жертв голодоморів, о 16:00 буде оголошено хвилину мовчання, після якої розпочнеться акція "Запали свічку". У цей час кожен охочий може долучитися до вшанування загиблих співвітчизників та встановити свічку на підвіконні.
09 Листопада, 2019 р., 11:09
День української писемності та мови – державне свято, яке щороку відзначається в Україні . Встановлене воно було 9 листопада 1997 року Указом Президента № 1241/97 «Про День української писемності та мови» на підтримку «ініціативи громадських організацій та з урахуванням важливої ролі української мови в консолідації українського суспільства». За православним календарем — це день вшанування пам’яті преподобного Нестора-літописця — письменника-агіографа, основоположника давньоруської історіографії, першого історика Київської Русі, мислителя, вченого, ченця Києво-Печерського монастиря. Дослідники вважають, що саме з преподобного Нестора-літописця і починається писемна українська мова.
09 Листопада, 2019 р., 10:57
Сьогодні в країні відзначається всеукраїнське свято – День працівників культури та майстрів народного мистецтва. У цей день ми висловлюємо Вам свої почуття любові, поваги і шанування. Без зайвої скромності відзначимо, що Ви робите наш світ кращим, чистішим, добрішим, змушуючи душі людські співати, злітати до небес. Ваша робота схожа на молитву, вона безцінна і незамінна! Вашими стараннями життя стає привабливішим і різноманітніше, вона пов’язує народи, країни, весь Світ в єдине ціле! Бажаємо вам, творчих успіхів, інноваційних ідей, нестандартних рішень, нових висот і невичерпного натхнення!
25 Жовтня, 2019 р., 09:04
Сьогодні 25 жовтня святкує День народження провідний спеціаліст-юрист - Сидор Ростислав Богданович. Від усього колективу сільської ради, депутатів та виконавчого комітету, прийміть щирі привітання з нагоди Дня народження! Зичимо здоров’я, благополуччя, творчої наснаги у його благородній справі. Віримо, що ваше покликання творити добро і справедливість принесе стабільність та процвітання нашому краю. Хай мудрість та мир завжди супроводжують Ваше життя, а щастя та любов ніколи не залишають вашу родину.
23 Жовтня, 2019 р., 20:27
23 жовтня 2019 року о 10:00 у приміщенні Народного дому с. Сороки-Львівські відбулась презентація геопорталу Мурованської ОТГ, першого серед усіх обєднаних територіальних громад в Україні. На презентації були присутні представники Львівської облдержадміністрації зокрема Ткачук Оксана Василівна - т.в.о. директора департаменту архітектури та містобудування Львівської ОДА, а також компанії розробника програмного комплексу «SoftPro:Містобудівний кадастр» - Черін Андрій Геннадійович, які детально розказали про основні принципи роботи та вільний доступ до порталу для мешканців та інвесторів, а також продемонстрували його роботу в режимі онлайн. Під завершення заходу Оксана Василівна подякувала за підготовку до запуску геопорталу та вручила сільському голові Петруху Зіновію, а також головному архітекторові Мурованської ОТГ Сушинському Михайлу ліцензії від підсистеми програмного комплексу «SoftPro:Містобудівний кадастр». Ознайомитись із новим порталом можна за посиланням
21 Жовтня, 2019 р., 10:35
20 жовтня в Мурованській ОТГ відбулось грандіозне осіннє дійство, вже вдруге Господиня Осінь зібрала кращих господарів на щорічний фест-ярмарок Свято Господаря. Це свято, на якому господарі з усіх сіл Мурованської громади підвели підсумки літа, хвалились вирощеною сільськогосподарською продукцією, дякували Богу за те, що вродив урожай.
14 Жовтня, 2019 р., 10:43
Шановна громадо! Прийміть мої найщиріші вітання з нагоди Величного християнського та державного свята Святої , захисника України та створення УПА. Бажаю Вам та Вашим рідним добра, і щоб Пресвята Богородиця укрила вас своїм покривалом від всіх бід, ворогів та смутку. Щоб усі ваші дні були такими ж світлими і ошатними, як сьогоднішнє свято, і щоб свічки добра ніколи не згасали на вашому життєвому шляху. Особливо сьогодні Вітаю громаду с.Ямполя з Храмовим Праздником !
12 Жовтня, 2019 р., 19:59
Сьогодні 12 жовтня святкує День народження головний спеціаліст-бухгалтер - Тимунь Галина. Від усього колективу сільської ради, депутатів та виконавчого комітету, прийміть щирі привітання з нагоди Дня народження! Бажаємо міцного здоров’я, постійного благополуччя, доброго настрою та великих сил. Нехай у Вашому житті завжди сяє сонце радості та щастя, нехай поруч будуть підтримка рідних та повага друзів, нехай ніколи не покине впевненість та бадьорість.
08 Жовтня, 2019 р., 09:48
Дорогі правники! Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня юриста. На Вас покладено велику місію - стояти на сторожі конституційних прав і свобод громадян України, моральності і милосердя. Вам належить чільне місце у формуванні правової культури суспільства, поваги до Закону, правової політики держави. Сердечно зичимо щастя, здоров’я, невичерпної енергії, плідної праці, успіхів у благородній справі утвердження ідей верховенства права, справедливості, гуманізму і добра!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Увага тестове опитування! Чи буде для Вас корисним запровадження електронних опитувань?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь