Новини

28 Червня, 2019 р., 10:13
Шановні мешканці Мурованської об'єднаної територіальної громади. Від усієї душі вітаю Вас з Днем Конституції України. У 1996 році українські громадяни отримали Основний закон, який гарантував їм права та свободи, наблизив Україну до країн з розвинутою демократією та остаточно закріпив незалежність нової європейської держави. Тож давайте разом формувати вільне, справедливе, солідарне суспільство, потужну та заможну державу, що побудована на основах європейської демократії. З Днем Конституції!
26 Червня, 2019 р., 09:26
Сьогодні 26 червня святкує День народження спеціаліст І-категорії відділу бухгалтерського обліку, фінансів та звітності - Шай Христина Михайлівна. Від усього колективу Мурованської сільської ради, депутатів та виконавчого комітету вітаємо Вас зі святом. В цей радісний і світлий день хочемо побажати щасливого сьогодні і радісного завтра, красивих мрій і їх здійснення! Хай кожен день повниться веселим і милим відчуттям, гарним настроєм, душевними зустрічами і плідною працею! Щастя і радощів у домівку, здоров’я і благополуччя родині, натхнення і творчості для душі! Хай сонце заглядає у вікна, а щастя в серце!
26 Червня, 2019 р., 08:12
Сьогодні 26 червня святкує День народження депутат виборчого округу № 1 - Галянта Галина Миколаївна. Від усього колективу Мурованської сільської ради, депутатів та виконавчого комітету вітаємо Вас зі святом. Зичимо Вам міцного здоров’я, добробуту, благополуччя, сімейного затишку та багато щасливих літ у натхненній праці. Бажаємо обов’язкової реалізації всього запланованого. Хай вірна удача увінчає кожен Ваш день.
24 Червня, 2019 р., 10:56
Сьогодні 24 червня святкує День народження староста Гамаліївського старостинського округу - Дропа Богдан Михайлович. Депутатський корпус, виконавчий комітет та працівники Мурованської сільської ради ОТГ вітають Вас  зі святом. Бажаємо міцного здоров'я, успіху, добробуту, добра, радості, любові, щастя, хорошого настрою, посмішок, яскравих вражень. Нехай тепло й затишок завжди панують у Вашому домі, хай сонячне світло зігріває в будь-яку погоду, а бажання здійснюються тільки-но Ви про це подумаєте.
23 Червня, 2019 р., 12:13
Шановні державні службовці! Прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем державної служби України! Хай кожному державному службовцю в цей день висловлюють подяку за скромну, але вкрай необхідну і клопітку працю! Нехай Ваша праця на благо нашої держави зміцнює її та створює усі умови для побудови міцного та щасливого громадянського суспільства. Бажаємо Вам невичерпних сил та наснаги, професійних успіхів, міцного здоров’я, щастя, сімейного та родинного затишку, добробуту та процвітання!
19 Червня, 2019 р., 10:39
Сьогодні 19 червня святкує День народження депутат виборчого округу №4 - Лига Роман Романович. Депутатський корпус, виконавчий комітет та працівники Мурованської сільської ради ОТГ вітають Вас  зі святом. Бажаємо міцного здоров’я, людського щастя, молодості душі і серця, яскравого сонця, душевного тепла, успіхів у здійсненні всіх задумів на багато-багато літ. Нехай справи будуть благородними, рішення – мудрими, думки – високими, а почуття – чистими та щирими! Нехай доля Ваша благословиться довгими квітучими роками, стелиться на щастя барвистим пісенним рушником, безмежно радує сімейним ладом, благополуччям, сяє усмішками оточуючих людей. Хай зірки завжди віщують Вам щасливу долю, а Бог оберігає і допомагає.
18 Червня, 2019 р., 11:37
Щороку 18 червня дільничні поліцейські відзначають своє професійне свято – День дільничного інспектора поліції в Україні. Цей день став професійним святом в 2004 році згідно з наказом Міністра внутрішніх справ України. Отож сьогодні вітаємо дільничого інспектора Мурованської ОТГ Бойка Петра Ігоровича з професійним святом і бажаємо міцного здоров’я, Божої опіки та охорони у його нелегкій, але такій потрібній праці.
16 Червня, 2019 р., 09:14
Прийміть найщиріші вітання з нагоди одного з величніших християнських свят – Трійці! У цей світлий день Святий дух зійшов до апостолів, благословив їх нести в світ силу Христової віри й істини. Різні народні обряди супроводжують святу Трійцю зеленими барвами, символізуючи оновлення світу, розквіт життєвих сил, вселяють надію на краще майбутнє, примножують прагнення жити в мирі та творити добро на рідній землі. Тож нехай це свято надихає всіх вас на добрі справи, наповнює серця любов'ю до ближніх, дарує кожному сімейний затишок і добробут, несе щастя і впевненість у майбутньому.
16 Червня, 2019 р., 09:13
Цьогоріч 16 червня своє професійне свято відзначають працівники галузі охорони здоров’я України. Ця дата – привід висловити найщиріші слова вдячності усім причетним до медицини за самовіддану працю та за щоденну готовність допомагати людям.
13 Червня, 2019 р., 14:15
13 червня 2019 року за адресою: с. Сороки-Львівські вул. Польова 65 у приміщенні Мурованської сільської ради відбулась 11-та чергова сесія Мурованської сільської ради ОТГ. У роботі сесії взяли участь депутати та керівництво Мурованської сільської ради ОТГ, старости сіл Гамаліївка, Ямпіль та Кам’янопіль, представники громади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Увага тестове опитування! Чи буде для Вас корисним запровадження електронних опитувань?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь