Новини

18 Березня, 2024 р., 14:42
Родичі загиблих ветеранів війни, Захисників і Захисниць України можуть потребувати допомоги у розв’язанні юридичних питань. Отримати професійну юридичну допомогу можна, звернувшись до системи безоплатної правничої допомоги — це право гарантоване Законом України «Про безоплатну правничу допомогу». Як зазначили у пресслужбі системи БПД, у 2023 році до них надійшло понад 3,1 тисячі звернень членів родин загиблих. У 572 випадках для розв’язання питання доводилось звертатися до суду — допомога зі зверненням до суду також безоплатна.
18 Березня, 2024 р., 13:28
Родина – яке близьке та зрозуміле для нас слово. Ми з дитинства відчуваємо материнську ніжність та тепло, батьківську допомогу та мудре слово. Коли дитина оточена любов’ю, відчуває сердечне тепло і турботу батьків, на світ дивиться радісними очима – у неї щасливе дитинство. Та є діти, котрі опинилися в складних життєвих обставинах. Цим дітям просто необхідна ваша любов та підтримка. Патронат вважається одним з найкращих варіантів догляду, адже діти зростають в умовах, що є максимально наближеними до сімейних та мають шанс уникнути повторної травматизації, яку могли б зазнати в інституційних закладах чи інших установах. Патронат над дитиною – професійна комплексна послуга, що передбачає тимчасовий догляд, виховання та реабілітацію дитини, яка опинилася у складних життєвих обставинах. 
18 Березня, 2024 р., 11:44
У ці березневі дні вшановуємо 210-ту річницю з дня народження Тараса Шевченка, внесок якого є неоціненним у нашу культуру. Минають роки, століття, а слово Шевченка вічне. Він був людиною неймовірних обдарувань та інтересів.
09 Березня, 2024 р., 12:12
9 березня особлива дата для українців – День народження Тараса Григоровича Шевченка. Його називають нашим пророком, Великим Кобзарем і українським генієм. Шевченко був відомий і боротьбою за визволення українського народу.
06 Березня, 2024 р., 12:16
З нас — бойова підготовка, повне забезпечення та західна техніка. З тебе — залізна мотивація вчитися та бажання виносити русню. Єдність, братерство та легендарні битви — гарантуємо. Служба в Третій Штурмовій стане найкращими роками твого життя.
06 Березня, 2024 р., 12:14
За інформацією ПрАТ "Львівобленерго" у селі Сороки-Львівські 07.03.2024 на період з 09:00 до 17:00 заплановані ремонтні роботи.Просимо вибачення за тимчасові незручності. З повагою, ПрАТ "Львівобленерго"
04 Березня, 2024 р., 21:26
Сьогодні відзначаємо 75-ту річницю від Дня народження видатного українського композитора і поета Володимира Івасюка. Один із основоположників естрадної музики. Автор 107 пісень, 53 інструментальних творів, музики до кількох спектаклів. Професійний медик, скрипаль, чудово грав на фортепіано, віолончелі, гітарі, майстерно виконував свої пісні. А також був неординарним живописцем. Герой України, лауреат Національної премії імені Тараса Шевченка (1994, посмертно).
01 Березня, 2024 р., 14:42
29 лютого 2024 року в Premier Hotel Dnister відбувся регіональний семінар «Інтеграція адміністративних послуг у ЦНАП, ТП і ВРМ: сталість та забезпечення якості». Організатори: управління з питань цифрового розвитку Львівської обласної державної адміністрації та Програма розвитку ООН в Україні в межах проєкту «Посилення стійкості громад у регіонах України», що реалізується Програмою розвитку ООН в Україні за фінансової підтримки Уряду Великої Британії.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Увага тестове опитування! Чи буде для Вас корисним запровадження електронних опитувань?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь