Новини

06 Березня, 2024 р., 12:16
З нас — бойова підготовка, повне забезпечення та західна техніка. З тебе — залізна мотивація вчитися та бажання виносити русню. Єдність, братерство та легендарні битви — гарантуємо. Служба в Третій Штурмовій стане найкращими роками твого життя.
06 Березня, 2024 р., 12:14
За інформацією ПрАТ "Львівобленерго" у селі Сороки-Львівські 07.03.2024 на період з 09:00 до 17:00 заплановані ремонтні роботи.Просимо вибачення за тимчасові незручності. З повагою, ПрАТ "Львівобленерго"
04 Березня, 2024 р., 21:26
Сьогодні відзначаємо 75-ту річницю від Дня народження видатного українського композитора і поета Володимира Івасюка. Один із основоположників естрадної музики. Автор 107 пісень, 53 інструментальних творів, музики до кількох спектаклів. Професійний медик, скрипаль, чудово грав на фортепіано, віолончелі, гітарі, майстерно виконував свої пісні. А також був неординарним живописцем. Герой України, лауреат Національної премії імені Тараса Шевченка (1994, посмертно).
01 Березня, 2024 р., 14:42
29 лютого 2024 року в Premier Hotel Dnister відбувся регіональний семінар «Інтеграція адміністративних послуг у ЦНАП, ТП і ВРМ: сталість та забезпечення якості». Організатори: управління з питань цифрового розвитку Львівської обласної державної адміністрації та Програма розвитку ООН в Україні в межах проєкту «Посилення стійкості громад у регіонах України», що реалізується Програмою розвитку ООН в Україні за фінансової підтримки Уряду Великої Британії.
29 Лютого, 2024 р., 19:37
Під час візиту, був організований круглий стіл «Відритий діалог громад Львівщини та Дніпропетровщини» за участі начальниці Львівської районної військової адміністрації Христина Замула директора департаменту економічної політики Львівської обласної військової адміністрації Stepan Kuibida на якому розглядалися наступні питання:
29 Лютого, 2024 р., 13:36
Актуалізація даних є важливою процедурою, адже від неї залежить правильність нарахувань в платіжках, швидкий доступ до онлайн сервісів нашої компанії, коректне інформування, вчасна передача показань та надання актуальної інформації за особовим рахунком.
27 Лютого, 2024 р., 16:29
У березні 2024 року Українська компанія Грузар розпочинає реалізацію програми допомоги найуразливішим сім’ям ВПО та сім'ям учасників бойових дій, які постраждали від російської агресії.У 2024-25 роках ми плануємо надати допомогу близько 3000 сімей (орієнтовно 10 тис. перевезень різних вантажів). Допомогу отримають родини, які заповнять онлайн-анкету та нададуть підтвердження статусу ВПО або УБД.
25 Лютого, 2024 р., 15:51
Цьогоріч (станом на 20 лютого) 326 жителів Львівщини отримали ваучер на навчання, що дозволить їм іти в ногу з часом, освоїти сучасні технології та використовувати їх у професійній діяльності. Серед тих, хто скористався можливістю пройти вишкіл на безоплатній основі, 265 осіб віком «45+», 24 особи з інвалідністю, 28 вимушених переселенців і 9 учасників бойових дій.
25 Лютого, 2024 р., 15:14
У військовослужбовців може виникати багато питань, для розв’язання яких потрібна допомога юристів. Таку допомогу можна отримати від системи безоплатної правничої допомоги. Юристи системи зазначають, що військовослужбовці та ветерани – одна з найбільших категорій громадян, які звертаються по безоплатну правничу допомогу. Минулого року від цієї категорії клієнтів надійшло більш ніж 24 тисячі звернень.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Увага тестове опитування! Чи буде для Вас корисним запровадження електронних опитувань?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь