Новини

09 Грудня, 2019 р., 17:14
Чергова 15-та сесія Мурованської сільської ради ОТГ, відбудеться 17 грудня 2019 року о 10:00 годині за адресою: с.Сороки-Львівські, вул Лукашевичів буд. 40, Народний дім.
09 Грудня, 2019 р., 15:54
Тривають роботи на будівництві мультифункціонального спортивного майданчика зі штучним покриттям у парку села Муроване.
09 Грудня, 2019 р., 15:40
Завершено реалізацію ще одного мікропроекту місцевого розвитку, а саме Придбання обладнання для влаштування скейт-парку по вулиці Зоряна в с. Муроване Мурованської сільської ради об’єднаної територіальної громади Пустомитівського району Львівської області.
07 Грудня, 2019 р., 10:33
Прийміть щирі і сердечні вітання з нагоди державного свята – Дня місцевого самоврядування! Самоврядні органи в демократичному суспільстві є важливим інститутом реального народовладдя та засобом реалізації інтересів територіальної громади. Тож нехай День місцевого самоврядування об'єднає нас у спільному прагненні зробити наші міста, громади, села і всю Україну щасливими і багатими! Бажаємо наполегливості, мужності і нових здобутків у Вашій нелегкій і відповідальній праці, міцного здоров’я, щастя, родинного благополуччя та здійснення всіх Ваших життєвих планів і сподівань.
06 Грудня, 2019 р., 15:26
Активно тривають роботи з укладання бруківки на подвір’ї Сороки-Львівської ЗОШ І-ІІ ступенів, ще трохи і воно набуде нового вигляду.
06 Грудня, 2019 р., 14:58
6 грудня 2019 року в Україні відзначають День Збройних Сил України. Саме цього дня 1993 року Верховна Рада ухвалила Закон "Про Збройні сили України". 6 грудня – це день пам'яті тисячі сміливих та мужніх воїнів, які віддали своє життя за незалежність, волю та суверенність нашої держави. Ми вдячні всім, хто захищав нашу рідну землю від ворожих військ, хто ставав на захист Вітчизни за першим її покликом! Ми пам'ятаємо про те, що це саме Ви свого часу подарували нам мирне майбутнє і усвідомлюємо, що тепер наше завдання - забезпечити Вам гідне сьогодення.
06 Грудня, 2019 р., 11:10
5 грудня напередодні Дня місцевого самоврядування у народному домі села Сороки-Львівські відбулась святкова церемонія де найкращих працівників сільської ради та членів виконавчого комітету було нагороджено почесними грамотами та подяками за розвиток місцевого самоврядування і Мурованської ОТГ.
28 Листопада, 2019 р., 11:17
28 листопада святкує День народження староста Ямпільського старостинського округу - Полігас Леся Михайлівна. Від усього колективу сільської ради, депутатів та виконавчого комітету, прийміть щирі привітання з нагоди Дня народження! Нехай чудовими історіями та щасливими спогадами наповнене буде Ваше життя, нехай серце сяє променями радості, душа співає, а доля дарує Вам великі можливості для досягнення заповітних мрій. 
26 Листопада, 2019 р., 12:15
Сьогодні 26 листопада святкує День народження головний бухгалтер Мурованської сільської ради - Війтович Галина Юліанівна. Від усього колективу сільської ради, депутатів та виконавчого комітету, прийміть щирі привітання з нагоди Дня народження! Сьогодні Ваш день, Нехай лише цифри завжди “б’ють” в будь-яких розрахунках, а по життю ніколи не буде ударів долі, тільки маса приємного і позитивного. Нехай робочі питання завжди знаходять відповіді і ніколи не забирають вільний час. Міцного здоров’я, Божого благословення, невичерпної енергії і удачі.
25 Листопада, 2019 р., 16:33
Фінансовим управлінням Мурованської сільської ради ОТГ напрацьовано основні показники до сільського бюджету 2020 року. Робота над ними розпочалася ще в серпні цього року. За основу для планування  бюджету взято, як це передбачає бюджетний кодекс, основні  прогнозні показники економічного і соціального розвитку України на 2020-22 роки.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Увага тестове опитування! Чи буде для Вас корисним запровадження електронних опитувань?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь