Новини

19 Квітня, 2020 р., 10:33
Висловлюю найщиріші вітання з нагоди найбільшого християнського свята Воскресіння Христового! Нехай Ваші душі будуть багаті на добро, чисті як Великодній рушник і веселі, як українські писанки. Хай Воскреслий Христос у такий складний період карантинних обмежень принесе у Вашу оселю радість, укріпить віру в краще завтра, дарує надію і любов. Христос Воскрес!
18 Квітня, 2020 р., 19:30
Шановні жителі Мурованської об’єднаної територіальної громади, 19 квітня греко-католицька і православна громади святкуватимуть світлий день Господнього Воскресіння. В цей святковий час просимо залишатись вдома та доєднуватись до святкових богослужінь в режимі онлайн. Про це закликають і дають конкретні настанови глави Церков – Блаженніший Святослав (Шевчук) УГКЦ  та Блаженніший Епіфаній (Думенко)  ПЦУ.
17 Квітня, 2020 р., 14:51
Сьогодні 17 квітня святкує  день народження депутат виборчого округу  №7 - Козак Степан Ількович. Від усього колективу Мурованської сільської ради, депутатів та виконавчого комітету щиро вітаємо Вас зі святом! Бажаємо, щоб Ваше життя було світлим і радісним, як цей святковий день, дружні привітання додали життєвої наснаги у скарбничку Вашої душі. Сил і міцного здоров'я, Вам на довгі, плідні, цікаві, чудові роки, родинного тепла і щастя, миру і благополуччя.
15 Квітня, 2020 р., 21:16
Напередодні Великодня, а саме 14 та 15 квітня, провідним спеціалістом у сфері соціального захисту населення Мурованської ОТГ - Бурак Галиною, у рамках програми "Великодній кошик", було здійснено візити до сімей у складних життєвих обставинах, одиноких пенсіонерів, дітей сиріт які знаходяться під опікою. Під час здійснення візитів у яких брали участь також і керівництво громади, старости сіл та депутати сільської ради, було роздано 40 продуктових наборів а також засоби індивідуального захисту та надані програмою U-lead інформаційні матеріали з розясненнями як вберегти себе від коронавірусу під час карантину, а також проведена розяснювальна робота з дотримання мір карантину. Дякуємо усім хто долучився та допоміг.
12 Квітня, 2020 р., 14:34
Сьогодні 12 квітня святкує День народження керівник юридичного відділу Мурованської сільської ради - Андросюк Зоряна Петрівна. Від усього колективу, депутатів та виконавчого комітету вітаємо Вас зі святом. Бажаємо бути красивою, вічно молодою та неймовірно щасливою! Нехай робота приносить задоволення і бажаний достаток, розвиток і нові можливості, нехай спокій і добробут завжди живуть в душі, удача супроводжує у всіх починаннях. Добробуту вдома, позитивних емоцій і барвистого життя!
08 Квітня, 2020 р., 14:10
Сьогодні 8 квітня святкує День народження керівник відділу освіти Мурованської сільської ради - Леськів Єва Василівна. Від усього колективу Мурованської сільської ради, депутатів та виконавчого комітету вітаємо Вас зі святом. Нехай доля допомагає розставляти все по своїх місцях, нехай життя завжди радує новими можливостями і доброю удачею. Бажаємо Вам міцного здоров'я і міцної дружби, взаєморозуміння, великих успіхів і великого щастя.
07 Квітня, 2020 р., 11:26
Вітаємо вас з величним і світлим святом Благовіщення та щиро бажаємо, щоб щастя та добро ніколи не полишало ваші оселі, щоб кожний куточок нашої країни, кожна родина, кожна людина у цей день відчули радість, тепло та затишок. Нехай кожен з нас цього дня зробить бодай одну добру справу, допоможе ближньому, посміхнеться незнайомому, побажає добра друзям. І тоді весь наш світ у такий складний час стане хоч трохи світлішим, радіснішим та щасливим. З Благовіщенням!
03 Квітня, 2020 р., 13:19
Сьогодні 3 квітня святкує День народження депутат виборчого округу №12 - Дорош Орест Петрович. Від усього колективу Мурованської сільської ради, депутатів та виконавчого комітету вітаємо Вас зі святом. Нехай кожен новий день буде щедрим на успіхи та перемоги, багатим на радісні звістки, приємні події, особисті досягнення і благородні справи! Хай і надалі буде плідною ваша нелегка праця на як на сільськогосподарській, так і на депутатській ниві. Божої благодаті та всіляких гараздів вам і вашій родині на Многії літа! Зичимо, аби кожен Ваш день наповнювався  найважливішими словами, які зігріватимуть душу, принесуть тепло й добро до Вашої родини!
03 Квітня, 2020 р., 13:04
З метою унеможливлення поширення коронавірусної хвороби запровадити ефективну комбінацію профілактичних немедикаментозних заходів, серед яких: домашня ізоляція, соціальне дистанціювання осіб віком старших 60 років, обмеження відвідування парків та зон відпочинку та інше». Отже, зважаючи на щоденне зростання кількості хворих на COVID-19 в Україні більше, ніж на 10%, запровадити більш жорсткі вимоги щодо карантину. Продовжити період карантину на території Мурованської ОТГ та по всіх комунальних закладах Мурованської ОТГ до 24 квітня 2020 року. Зокрема, під час карантину, який триватиме до 24 квітня 2020 р. на території Мурованської ОТГ, ЗАБОРОНИТИ:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Увага тестове опитування! Чи буде для Вас корисним запровадження електронних опитувань?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь