Новини

22 Червня, 2020 р., 14:53
На завершення дощів та карантину у Ямполі тепер чекатимуть і нові трибуни, які днями почали встановлювати на стадіоні. Каркас вже встановили, а коли застигне бетонна основа, будуть встановлені і сидіння. Вже не можемо дочекатись, коли стадіон зможе наповнитись людьми, які займаються спортом
22 Червня, 2020 р., 12:12
22 червня — День скорботи і вшанування пам'яті жертв Другої світової війни. Це день початку війни, яка забрала життя кожного п’ятого українця. Слід зазначити, що Україна не тільки серед колишніх радянських республік, а й з усіх країн світу зазнала найбільших втрат за роки тієї війни. 
21 Червня, 2020 р., 13:34
У неділю, 21 червня, в Україні та в світі відзначається День батька. Це свято на честь татусів відзначається щорічно в більшості соціально розвинених країн. В Україні День батька припадає на третю неділю червня і  офіційно святкується з 2019 року, тому цьогоріч року свято відзначається лише вдруге.  Мурованська сільська рада ОТГ також приєднюється до привітань всім татусям. Бажаємо любові, поваги і пошани від ваших дітей, щоби ніколи в житті Ви не розчаровувалися в них і завжди були їм прикладом для наслідування!
21 Червня, 2020 р., 10:48
Висловлюємо найтепліші слова вдячності представникам найгуманнішої у світі професії, тим, хто не жаліючи зусиль і часу, у такий складний час приймає на себе важкий тягар людського болю і страждань, оберігає найцінніше, що є у людини — її життя. Адже здоров'я нації є базовою умовою нормального розвитку країни та її благополуччя. Прийміть побажання міцного здоров'я, благополуччя і опіки від Бога Вам, Вашим рідним і близьким. Нехай збудуться всі Ваші задуми, а віра і оптимізм завжди залишаються з Вами!
18 Червня, 2020 р., 20:19
Департамент фінансів Львівської ОДА показав рейтинг ОТГ області за аналізом окремих показників фінансової діяльності об’єднаних територіальних громад області за 5 місяців поточного року  за яким Мурованська ОТГ отримала підсумкове 6 місце після аналізу за 9 показниками. Керівниця фінансового управління Мурованської ОТГ Мирослава Михальчук зазначає, що досягати показників цього року було складно, через карантинні обмеження та пандемію.
17 Червня, 2020 р., 17:04
Кабінет міністрів підтримав продовження дії адаптивного карантину в Україні до 31 липня, а також можливість посилювати карантин у регіонах зі значним поширенням коронавірусу. Таке рішення прийняли на засіданні Кабміну у середу, 17 червня.
17 Червня, 2020 р., 16:35
З самого ранку техніка працює на вулиці Івана Франка у с. Ямпіль. Дорожні роботи почались ще у понеділок 15 червня, але напрацювання по цій вулиці тривають кілька місяців (підготовка документів, проведениий тендер). Працюємо над тим, щоб незручності пов'язані з ремонтом, компенсувались прекрасною вулицею вже за кілька тижнів.
04 Червня, 2020 р., 23:02
Як ми вже повідомляли раніше у Мурованській ОТГ має запрацювати Центр надання адміністративних послуг(ЦНАП). Незважаючи на карантин та обмеження, які з ним повязані, ми активно працюємо над його створенням. Саме тому сьогодні, 4 червня, робоча група у складі Керівника юридичного відділу - Андросюк Зоряни , Секретаря виконавчого комітету - Свистуна Богдана та Системного адміністратора - Світлика Василя, з метою перейняти досвід створення, облаштування та технічного наповнення приміщення Центру надання адміністративних послуг, відвідали ЦНАП у місті Радивилів.
29 Травня, 2020 р., 12:38
Прозвучав останній дзвінок для учнів та випускників шкіл Мурованської громади, як і для випускників інших шкіл. Навчальний рік що завершився приніс як учням разом з їх батьками, так і педагогам немало несподіванок та випробувань. Дякуємо усім за витримку і терпіння, за наполегливість та терплячість в опануванні нових для нас технологій та навичок. Бажаємо гарних та веселих канікул школярам та добре здати ЗНО випускникам!
26 Травня, 2020 р., 14:17
Сьогодні, 26 травня, святкує  день народження спеціаліст землевпорядник сільської ради - Сохань Галина Михайлівна . Від усього колективу Мурованської сільської ради, депутатів та виконавчого комітету щиро вітаємо Вас зі святом! Бажаємо  натхнення, сил, здоров’я, радості, вдачі! Хай життя квітне та буяє, хай всі будуть до вас привітні, нехай у сім’ї панує лад та спокій! Божих вам благословінь та сімейного затишку!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Увага тестове опитування! Чи буде для Вас корисним запровадження електронних опитувань?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь