Новини

22 Квітня, 2019 р., 12:02
Тривають роботи у народному домі с. Сороки-Львівські. Проводиться влаштування теплих підлог та внутрішні роботи з вирівнювання стін.
21 Квітня, 2019 р., 13:54
В таке чудове свято бажаємо, щоб разом з освяченою вербою в ваш дім увійшли благодать, достаток і радість. А душа хай цвіте і сяє, як весняні квіти. Нехай будуть поруч ті, хто дорогий. Нехай Господь береже ваш будинок і дарує здоров’я всім його мешканцям.
18 Квітня, 2019 р., 14:52
Друге пленарне засідання 10-ї чергової сесії Мурованської сільської ради ОТГ відбулось 18 квітня 2019 року за адресою: с. Сороки-Львівські вул. Польова 65 у приміщенні Мурованської сільської ради. У роботі сесії взяли участь депутати та керівництво Мурованської сільської ради ОТГ, старости сіл Гамаліївка, Ямпіль та Кам’янопіль, представники громади.
17 Квітня, 2019 р., 13:22
Сьогодні, 17 квітня, святкує своє День народження депутат виборчого округу №7 Мурованської сільської ради ОТГ – Козак Степан Ількович. Від усього колективу сільської ради, депутатів та виконавчого комітету вітаємо з ювілеєм. У 60 років починається чудова пора життя, наповнена світлими спогадами, теплими зустрічами, добрими посмішками, новими інтересами і втішними вечорами. Ми щиро вітаємо з важливою датою і бажаємо в повному здоров’ї і з оптимізмом продовжувати свій шлях, пишатися прожитими роками і досягнутими успіхами, дорожити близькими і зігрівати своє серце любов’ю.
12 Квітня, 2019 р., 09:59
Сьогодні, 12 квітня, святкує своє День народження керівник юридичного відділу Мурованської сільської ради ОТГ – Андросюк Зоряна Петрівна. Від усього колективу сільської ради, депутатів та виконавчого комітету в цей чудовий день від усього серця хочемо побажати Вам виконання всіх бажань. Нехай збудуться всі мрії! Нехай успіх, радість і натхнення стануть постійними супутниками. Нехай голова крутиться тільки від надлишку енергії і щастя. Бажаємо, щоб Вас завжди оточували радісні і щирі посмішки Ваших рідних. Ще, звичайно ж, хочеться побажати, щоб Ви завжди залишалися такою ж неповторною і чарівною. З днем народження!
11 Квітня, 2019 р., 18:40
Перше пленарне засідання 10-ї чергової сесії Мурованської сільської ради ОТГ відбулось 11 квітня 2019 року за адресою: с. Сороки-Львівські вул. Польова 65 у приміщенні Мурованської сільської ради. У роботі сесії взяли участь депутати та керівництво Мурованської сільської ради ОТГ, старости сіл Гамаліївка, Ямпіль та Кам’янопіль, представники громади.
08 Квітня, 2019 р., 10:24
Сьогодні, 8 квітня, святкує своє День народження керівник відділу освіти Мурованської сільської ради ОТГ – Леськів Єва Василівна. Від усього колективу сільської ради, депутатів та виконавчого комітету дозвольте, в цей світлий день, привітати Вас зі святом. Нехай у Ваших вікнах завжди світить яскраве світло благополуччя. Залишайтеся такою ж красивою, успішною і щасливою. Бажаємо Вам високих досягнень у вашій нелегкій роботі, миру і душевного спокою.
03 Квітня, 2019 р., 10:31
Сьогодні 3 квітня, депутатський корпус, виконавчий комітет та працівники Мурованської сільської ради ОТГ, вітають з Днем народження Дороша Ореста Петровича – голову депутатської комісії з питань бюджету, фінансів та планування соціально-економічного розвитку. Нехай оптимізм, віра, надія допомагають Вам долати всі труднощі, нехай удача стане Вашою невід’ємною супутницею на життєвих дорогах. Миру Вам, злагоди кожної днини, родинного затишку, щастя, міцного здоров’я, довголіття і добра.
31 Березня, 2019 р., 16:00
Сьогодні 31 березня святкує своє День народження провідний спеціаліст відділу бухгалтерського обліку, фінансів та звітності – Галянта Наталія Володимирівна. Від усього колективу сільської ради, депутатів та виконавчого комітету вітаємо Вас зі святом. Хай у Вашому домі завжди панують спокій, затишок і гармонія. Бажаємо бути щасливою, радіти життю, дивуватися, насолоджуватися кожною хвилиною, мріяти, завжди мати вірних, надійних друзів. Залишайся завжди такою ж світлою, доброю, веселою і усміхненою!
29 Березня, 2019 р., 11:25
Колектив, депутати та виконавчий комітет Мурованської сільської ради ОТГ, вітають з днем народження депутата виборчого округу № 16 - Бабюка Віталія Ярославовича! Бажаємо, щоб Ваше життя було світлим і радісним, як цей святковий день, дружні привітання додали життєвої наснаги у скарбничку Вашої душі. Сил і міцного здоров'я, Вам на довгі, плідні, цікаві, чудові роки, родинного тепла і щастя, миру і благополуччя.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Увага тестове опитування! Чи буде для Вас корисним запровадження електронних опитувань?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь