Новини

27 Січня, 2019 р., 14:08
27 січня у світі відзначається Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту. Україна на державному рівні вшановує жертв трагедії з 2012 року. Генеральна асамблея ООН прийняла 1 листопада 2005 року Резолюцію № 60/7, у якій говориться, що «Голокост, який привів до знищення однієї третини євреїв і незліченної кількості представників інших національностей, буде завжди слугувати всім людям пересторогою про небезпеки, які приховують у собі ненависть, фанатизм, расизм та упередження…». Саме цей документ оголосив Днем пам’яті жертв Голокосту 27 січня. В цей день в 1945 році війська 1-го українського фронту увійшли до нацистського табору смерті Аушвіц. Цей табір став у сучасному світі символом нацистських злочинів.
21 Січня, 2019 р., 10:07
22 та 24 січня протягом  дня, у зв’язку з ремонтними роботами, які буде проводити Пустомитівський РЕМ у селах Муроване, Сороки-Львівські буде припинено подачу електроенергії. Ознайомитися детальніше з графіком відключень.
20 Січня, 2019 р., 12:47
Щиро вітаємо усіх Іванів та Іваночок з Днем Ангела! І в цей радісний святковий день бажаємо Вам побільше сонячних днів, радості в житті й любові.
19 Січня, 2019 р., 12:44
Депутатський корпус, виконавчий комітет та працівники Мурованської сільської ради ОТГ, з почуттям глибокої поваги вітають секретаря Мурованської сільської ради ОТГ Хомяка Олега Романовича з Днем народження. Від щирого серця бажаємо Вам міцного здоров’я, подальшої активності, довголіття, благополуччя і радості. Хай кожен новий день Вашого життя приносить Вам лише добро, доля буде щедрою на успіх, а тепло та підтримка близьких зігрівають Вашу душу! Нехай завжди й у всьому Вас супроводжують удача, супутниками життя будуть непохитна воля та оптимізм.
18 Січня, 2019 р., 19:45
Для тих хто в завтрашній святковий день знайде в собі відвагу зануритись у Йорданські води нагадуємо правила безпечної поведінки на водоймах: - занурюватися (купатися) необхідно в обладнаних ополонках біля берега, під наглядом медичних працівників; - перед купанням необхідно розігріти тіло; - до ополонки необхідно підходити в зручному взутті. Ідучи до ополонки, пам’ятайте, що доріжка може бути слизькою – ідіть повільно й уважно; - занурюватися найкраще по шию, не замочивши голову, щоб уникнути рефлекторного звуження судин головного мозку.  - при вході у воду намагайтеся швидко досягти потрібної Вам глибини, але не плавайте; - не перебувайте в ополонці більше 1 хвилини, щоб уникнути загального переохолодження організму; - якщо з вами дитина, стежте за нею під час занурення в ополонку; - при виході не тримайтеся безпосередньо за металеві поручні, використовуйте сухий рушник; - після купання (занурення) розітріть себе махровим рушником і надягніть сухий одяг; Подбайте про своє здоров’я та свою безпеку, не нехтуйте правилами безпечної поведінки на льоду!.
18 Січня, 2019 р., 19:41
Шановна Мурованська громадо! Ось і прийшло в кожен дім чарівне свято Хрещення Господнє. У цей чудовий і божественний день хочеться всім побажати миру, доброти, чесності і справедливості. Нехай чудо живе в ваших серцях і дарує вам світлу надію на прекрасне майбутнє. Бажаю вам міцного здоров'я, внутрішнього тепла, яке зігріває душу і серце, успіхів у всіх починаннях. Бажаю, щоб в цей світлий день вас оточували рідні люди. Нехай ваші домівки наповняться радістю, сміхом і позитивом!
17 Січня, 2019 р., 22:55
17 січня у с. Ямпіль в приміщенні народного дому відбулось виїзне засідання Ради регіонального розвитку Пустомитівського району. На засіданні були присутні Голова Пустомитівської РДА Хрунь Ігор Степанович, заступник голови Пустомитівської РДА Войтович Володимир Васильович голова Пустомитівської районної ради Гичка Галина Григорівна, керівники відділів та головні спеціалісти райдержадміністрації, депутат Львівської обласної ради Васьків Роман Ігорович, Голова Мурованської ОТГ Петрух Зіновій Володимирович, керівництво Мурованської сільської ради ОТГ а також старости сіл Ямпіль, Гамаліївка та Кам’янопіль. Запрошені на засідання були і небайдужі жителі села Ямполя.
16 Січня, 2019 р., 22:53
Рада регіонального розвитку Пустомитівського району продовжує свою роботу у режимі виїзних засідань. Зокрема сьогодні 16 січня 2019 року відбулись ще 2 засідання у Мурованській ОТГ, а саме у селах Сороки-Львівські та Муроване. На засіданнях були присутні перший заступник голови Пустомитівської РДА Городечний Павло Михайлович, заступник голови Пустомитівської РДА Войтович Володимир Васильович, керівники відділів та головні спеціалісти райдержадміністрації, депутат Львівської обласної ради Васьків Роман Ігорович, Голова Мурованської ОТГ Петрух Зіновій Володимирович, керівництво Мурованської сільської ради ОТГ а також небайдужі жителі сіл.
15 Січня, 2019 р., 21:17
Сьогодні, 15 січня, у селах Гамаліївка та Кам’янопіль відбулись виїзні засідання Ради регіонального розвитку Пустомитівського району. На засіданні були присутні Голова Пустомитівської РДА Хрунь Ігор Степанович, голова Пустомитівської районної ради Гичка Галина Григорівна, керівники відділів та головні спеціалісти райдержадміністрації, Голова Мурованської ОТГ Петрух Зіновій Володимирович, керівництво Мурованської сільської ради ОТГ а також старости сіл Гамаліївка та Кам’янопіль. Запрошені на засідання були і небайдужі жителі сіл.
14 Січня, 2019 р., 09:58
Дорогі Василі, Василини, Васильки та Василинки, вітаємо Вас з Днем Ангела, бажаємо щоб Ваш ангел завжди оберігав, і направляв, а інколи і штовхав у спину для точності у виборі життєвого шляху. Щоб всі справи давались легко, а всі негаразди з оптимізмом та надією у серці. Нехай цей День дарує світло, адже це Ваше свято!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Увага тестове опитування! Чи буде для Вас корисним запровадження електронних опитувань?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь