Новини

19 Листопада, 2020 р., 14:33
У тестовому режимі працює новий Центр надання адміністративних послуг у Мурованській ОТГ. Частина приміщень сільської ради переобладнана для приміщень ЦНАПу. Організація роботи ЦНАПУ, велика частина технічного забезпечення здійснюється за підтримки проєкту ULEAD з Європою / ULEAD with Europe
19 Листопада, 2020 р., 12:29
Знову маємо привід пишатись! Учениця Мурованської ЗОШ Яринка Дмитровська отримала друге місце на Всеукраїнському етапі міжнародного науково-технічного конкурсу "Еко-Техно Україна 2021". Ярина навчається у Львівській обласній академії наук, де і готувала проєкт на конкурс. Крім того, як повідомляє Мала академія наук, Ярина Дмитровська представлятиме Україну в травні 2021 року у США на ISEF - 2021 (International Science and Engineering Fair) Тема, яку успішно захищала Ярина: "Математична модель забруднення навколишнього середовища з дискретним часом". Бажаємо Яринці успіхів у її подальшій науковій діяльності.
19 Листопада, 2020 р., 10:09
Вчора, 18 листопада, відбулось чергове засідання виконавчого комітету Мурованської сільської ради ОТГ.  Основним питанням, яке розглядалось на засіданні було питання про схвалення проекту бюджету Мурованської сільської ради ОТГ на 2021 рік, за прийняття якого депутати голосуватимуть на наступній сесії.  Також розглядались питання громадян про присвоєння поштових адрес, та про припинення права власності на об’єкти нерухомого майна від ТзОВ «Екобізнес-Львів».
15 Листопада, 2020 р., 21:33
Публікуємо графік відключень електрики у селах Мурованської ОТГ з 16 листопада  по 22 листопада.
09 Листопада, 2020 р., 14:07
Споконвіку пісня і танець, музика і слово, витвори майстрів народної творчості були виразниками національної ідеї, оберегами історичної пам’яті. Вони підживлювали і зміцнювали надію народу на краще майбутнє. Своєю плідною працею та силою духу ви звеличуєте рідну Україну, примножуєте їх успіхи і досягнення.
09 Листопада, 2020 р., 11:05
Щорічно 9 листопада в Україні відзначається День української писемності та мови, приурочений українському літописцю Нестору – послідовнику творців слов’янської писемності Кирила і Мефодія.
09 Листопада, 2020 р., 09:07
У жовтні у нашій громаді народилось 9 малюків (4 хлопчиків та 5 дівчаток) - це найбільше від початку року. Бажаємо міцного здоров'я нашим наймолодшим мешканцям та мешканкам: Матвію, Софійці, Домініці, Яні, Владиславу, Остапу, Софії, Данилу та Яні. Нехай у Вас все буде добре!
05 Листопада, 2020 р., 13:42
5 листопада відбулась 22-га позачергова  сесія Мурованської сільської ради ОТГ 1 скликання.
04 Листопада, 2020 р., 13:44
Чергова 22-га позачергова сесія Мурованської сільської ради ОТГ, відбудеться 5 листопада 2020 року о 10:00 годині за адресою: с.Сороки-Львівські, вул Лукашевичів буд. 40, Народний дім.
02 Листопада, 2020 р., 12:30
З невимовним сумом і болем Мурованська громада повідомляє про передчасну смерть багаторічного очільника громади Зіновія Володимировича Петруха.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Увага тестове опитування! Чи буде для Вас корисним запровадження електронних опитувань?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь