Новини

22 Липня, 2021 р., 16:31
З початку року на водоймах країни загинуло 836 осіб! Лише за минулу добу вода забрала життя 20 українців. Із них 2 дітей. Проте, навіть катастрофічно високий показник смертності на водних об'єктах не лякає людей. Попри постійні застереженнями співробітників Служби порятунку, люди ігнорують найелементарніші правила поведінки на воді.
19 Липня, 2021 р., 11:22
В порядку виконання заходів із створення місцевих систем оповіщення, та на виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 11 липня 2018 р.№ 488, департаментом з питань цивільного захисту облдержадміністрації  буде проводитись перевірка кінцевих сигнально-гучномовних пристроїв для оповіщення населення – “електронних сирен”, які встановлені в населених пунктах територіальної громади.
14 Липня, 2021 р., 10:54
До травня цього року українці мали можливість отримувати субсидію як у грошовій готівковій формі (“живими грошима” на банківську картку або через пошту), так і в грошовій безготівковій формі (коли Ощадбанк перераховував суми надавачам житлово-комунальних послуг). 92% тих, кому були призначені субсидії, отримували їх у грошовій готівковій формі. З травня, згідно з Постановою уряду “Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України” від 14 квітня 2021 року, субсидію “живими грошима” отримуватимуть уже всі. І якраз ця зміна викликає у громадян чимало запитань. Міністерство соціальної політики відібрало найтиповіші з них і дає роз’яснення.
13 Липня, 2021 р., 15:35
Дорогі жителі громади, повідомляємо, що до  Дня Незалежності України, буде проводитись одноразова адресна допомога реабілітованим, відповідно до Закону України «Про реабілітацію жертв репресій  комуністичного тоталітарного режиму 1917-1991рр». Тому, принагідно звертаємося та просимо повідомити осіб, які підлягають під дану категорію звернутися у Мурованську сільську раду  до 20.07.2021 року та подати необхідний пакет документів:
04 Липня, 2021 р., 18:14
Більше як 2 роки активного будівництва та більше 10млн. грн. знадобилось, щоб сьогодні 4 липня 2021 року в Ямполі прочинила свої двері для прийому пацієнтів нова сучасна амбулаторія сімейної медицини. Фінансування проекту відбувалось як з державного бюджету у сумі 7 млн 453 367 грн. субвенції за програмою «Доступна медицина» так і 1 млн 578 000 грн. – співфінансування з місцевого бюджету.
27 Червня, 2021 р., 13:00
Вітаємо з Днем молоді та хочемо побажати бути завжди на хвилі юних мрій і яскравих надій. Нехай життя таїть удачу і радість в кожному дні, нехай відкриваються все нові дороги до щастя і успіху, нехай підкорюються новідосягнення, нехай перспективним і світлим буде майбутнє.
10 Червня, 2021 р., 10:36
У свято Вознесіння Господнього бажаємо віри, незгасимої надії у краще й чистої духовності. Нехай приклад Ісуса освітлює ваш шлях, робить його істинно праведним і нагороджує любов’ю, а на душі завжди буде світло й сонячно.
01 Червня, 2021 р., 13:07
1 червня у всьому світі відзначають День захисту дітей. Цей день асоціюється з веселощами, морозивом, атракціонами і початком літніх шкільних канікул. Але насправді це свято несе за собою не зовсім розважальний підтекст. Воно покликане привернути увагу суспільства до проблем дітей. День захисту дітей був заснований в листопаді 1949 року в Парижі рішенням конгресу Міжнародної демократичної федерації жінок, вперше відзначався в 1950 році.
25 Травня, 2021 р., 12:50
Як показує досвід діяльності Держпраці упродовж всього часу її існування, неформальна зайнятість не є проблемою виключно держави або одного державного органу. Незадекларована праця зачіпає інтереси всіх учасників ринку і цілого ряду державних органів.
23 Травня, 2021 р., 09:58
23 травня в Україні святкують День героїв, присвячений різним сторінкам національно-визвольної боротьби. Це день пам'яті всіх українців, що присвятили своє життя боротьбі за свободу та незалежність України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Увага тестове опитування! Чи буде для Вас корисним запровадження електронних опитувань?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь