Новини

23 Серпня, 2021 р., 18:42
З нагоди Дня Державного Прапора у Мурованській громаді відбувся велопробіг, як це було дивіться у відео.
22 Серпня, 2021 р., 20:45
Співчуття родині Героя висловили голова Мурованської громади - Богдан Свистун та Начальник штабу, заступник командувача військ оперативного командування "Захід", полковник - Володимир Горбатюк, який також вручив рідним Василя Грамоту пошани та відзнаку від командування.
19 Серпня, 2021 р., 12:06
Знову трагічна звістка з фронту. Сьогодні зранку під час ворожого обстрілу загинув виходець села Сороки-Львівські Островський Василь, якого ми всі знали, любили і поважали за його любов до рідної землі, який прори всі життєві обставини до останнього боронив Україну!
17 Серпня, 2021 р., 14:31
З великим сумом і болем у серцях сповіщаємо, що на 72 році життя передчасно відійшла до вічності керівниця загального відділу Мурованської сільської ради ТГ- Волошин Лариса Андріївна. Важко знайти такі слова, які б змогли зменшити біль утрати, коли зупиняється серце людини, яка віддавала всю свою любов усім навколо, завжди допомагала мудрою порадою та вміла підтримати в будь якій ситуації.
12 Серпня, 2021 р., 11:35
А у нас гарні новини для учнів Ямпільського НВК.  Днями розпочались роботи із заміни старої підлоги у спортивному залі на сучасне штучне гумове покриття. 
04 Серпня, 2021 р., 09:30
Останнім часом жителі села Ямполя часто запитували коли ж уже нарешті розпочнеться давно анонсований ремонт вулиці Широкої. Так ось, раді повідомити, що як і обіцяли, одразу після завершення роботи з приведення у відповідність документів та проведення тендерної процедури підрядник не зволікаючи розпочав виконання ремонтних робіт.
03 Серпня, 2021 р., 10:02
Ось такий не надто приємний для очей вигляд та зовсім некомфортний для пересування стан має зараз вулиця Будівельна у селі Муроване. Чимало скарг було останнім часом і на стан водовідведення, адже після навіть невеликого дощу в найнижчій частині вулиці утворювались величезні калюжі через які важко навіть проїхати не те що обійти пішки. Але ми показуємо ці не дуже приємні кадри не просто так, адже вже цього тижня розпочинається капітальний ремонт дорожнього покриття, та відновлення системи водовідведення.
30 Липня, 2021 р., 16:06
30 липня проголошено Генеральною Асамблеєю Організації Об’єднаних Націй Всесвітнім днем протидії торгівлі людьми. У цей день необхідно підвищувати рівень поінформованості громадян про таку форму сучасного рабства як торгівля людьми, привертати увагу громадськості до важкого становища осіб, які стали жертвами цього злочину.
29 Липня, 2021 р., 20:45
29 липня 2021 року відбулась 7-ма чергова сесія 2 демократичного скликання Мурованської сільської ради ТГ.
27 Липня, 2021 р., 15:36
Основна мета проєкту — сприяння реінтеграції ветеранів через допомогу в перекваліфікації, підвищенні кваліфікації та працевлаштуванні. Учасники бойових дій можуть отримати грант до 400 євро на курси з перекваліфікації, підвищення кваліфікації або навчання, якщо відповідають таким критеріям:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Увага тестове опитування! Чи буде для Вас корисним запровадження електронних опитувань?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь