Новини

15 Травня, 2022 р., 11:14
Сьогодні, 15 травня, Україна вшановує пам’ять жертв політичних репресій, пам'ять про людей, які не скорилися провідникам комуністичної ідеології.За час правління більшовицько-комуністичного режиму  більше мільйона українців були репресовані.  Терор і репресії торкнулися майже всіх верств населення: вчених, політиків, військовиків, селян, священників, представників культури. Їм не дозволяли висловлювати свою точку зору, їх позбавляли власності, арештовували за сфальсифікованими обвинуваченнями, катували, розстрілювали, ув'язнювали у тюрмах та таборах, піддавали насильницькій депортації. Більшість із них заплатили власним життям за право бути українцем.
24 Квітня, 2022 р., 11:03
Шановна Мурованська громадо! Щиро вітаю усіх зі світлим святом Христового Воскресіння! Воскресіння Христа – символізує перемогу добра над злом, світла над темрявою, звільнення від усього поганого, та утверджує нашу віру і надію у серці, адже це великий дарунок Господньої любові.
15 Квітня, 2022 р., 15:26
Шановні мешканці Донецької та Луганської областей, якщо Ви чи Ваші близькі стали свідками (потерпілими) від злочинної діяльності окупаційних військ збройних сил російської федерації або підконтрольних їм терористичних організацій «л/днр» та бажаєте надати свідчення з приводу вказаних обставин просимо Вас звертатись через можливості мессенджерів «WhatsApp», «Viber», «Telegram» та «Signal»:
26 Березня, 2022 р., 20:40
З невимовним болем та смутком змушені повідомити всіх вас про трагічну загибель нашого захисника, жителя села Кам’янополя - старшого солдата Островського Василя Євгеновича.
23 Березня, 2022 р., 11:43
?Такі зміни стали можливі завдяки урядовим ініціативам, а саме - ухваленню відповідної Постанови Кабінету Міністрів України від 20 березня 2022 року №331. Так, у документі зазначається, що компенсація витрат надається роботодавцю за кожну працевлаштовану особу на умовах строкового або безстрокового трудового договору (контракту), гіг-контракту, зокрема за сумісництвом.
26 Лютого, 2022 р., 15:40
Шановна Громадо! На територію наших сіл починають прибувати вимушені переселенці з регіонів, які потрапили під обстріли окупантів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Увага тестове опитування! Чи буде для Вас корисним запровадження електронних опитувань?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь