Новини

26 Лютого, 2022 р., 15:40
Шановна Громадо! На територію наших сіл починають прибувати вимушені переселенці з регіонів, які потрапили під обстріли окупантів.
24 Лютого, 2022 р., 17:18
Керуючись Законом України «Про основи національного спротиву», п. 20 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:
24 Лютого, 2022 р., 09:27
Дорогі мешканці громади! Цього тижня ворог зняв всі маски і пішов війною проти цивілізованого світу.
23 Лютого, 2022 р., 16:57
Президент України видав Наказ про призов резервістів на військову службу за призовом осіб із числа резервістів в особливий період.Призову підлягатимуть резервісти від 18 до 60 років. Це будуть як офіцери, так і рядовий, сержантський склад. Призов розпочнеться від сьогодні. Максимальний термін служби 1 рік.
16 Лютого, 2022 р., 17:18
СБУ у межах своєї компетенції постійно аналізує різні сценарії розвитку подій. Тож аби уникнути спроб нагнітання паніки, поширення фейкової інформації та викривлення реального стану речей повідомляємо: Спецслужба на Львівщині спільно із представниками влади, правоохоронними та безпековими органами реагує на всі спроби дестабілізації. Ми проводимо постійний моніторинг подій та аналізуємо стан речей в регіоні.
10 Лютого, 2022 р., 09:16
Роботи в Сороки-Львівському закладі загальної середньої освіти тривають повним ходом і їх темп постійно набирає обертів. Деталі у відео...
07 Лютого, 2022 р., 19:43
На Львівщині Спецслужба викрила корупційну схему незаконного збагачення, яка діяла в одній із квартирно-експлуатаційних частин Львівщини, що підпорядковується Міністерству оборони України. Оперативниками встановлено, що посадовці вказаної установи вносили недостовірні дані в акти прийому-передачі стосовно опалювальних площ будівель (по факту теплопостачання не відбувалось). Та вподальшому безпідставно перераховували на рахунки надавача послуг державні кошти. Така протиправна діяльність завдала бюджету збитків на суму понад 800 тис грн.
02 Лютого, 2022 р., 11:24
Пустомитівська ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області повідомляє, що Законом України від 03.06.2021 № 1525-IX „Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо скасування оподаткування доходів, отриманих нерезидентами у вигляді виплати за виробництво та/або розповсюдження реклами, та удосконалення порядку оподаткування податком на додану вартість операцій з постачання нерезидентами електронних послуг фізичним особам” (далі - Закон №1525) передбачено доповнення Податкового кодексу нормами щодо визначення окремого порядку  оподаткування податком на додану вартість операцій з постачання особами-нерезидентами електронних послуг фізичним особам, місце постачання яких розташоване на митній території України.
02 Лютого, 2022 р., 11:09
Про одноразове (спеціальне) добровільне декларування активів фізичних осіб З 1 вересня 2021 року триває кампанія одноразового (спеціального) добровільного декларування активів фізичних осіб. 1 березня 2022 року завершується період одноразового (спеціального) декларування іноземних активів за пільговою ставкою 7 %. У подальшому, до завершення кампанії одноразового (спеціального) добровільного декларування, іноземні активи можливо задекларувати за ставкою 9 %.
29 Січня, 2022 р., 10:59
29 січня в Україні відбувається вшановують пам’ять Героїв Бою під Крутами, який став символом героїзму молодого покоління в боротьбі за незалежність України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Увага тестове опитування! Чи буде для Вас корисним запровадження електронних опитувань?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь