Новини

28 Січня, 2022 р., 21:57
Члени обласної комісії ТЕБ і НС прийняли рішення про посилення карантинних обмежень, буде заборонено:
28 Січня, 2022 р., 12:47
За ініціативи Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини та у співпраці з Представництвом Фонду імені Фрідріха Еберта в Україні реалізований спільний відеопроект, що покликаний допомогти розібратися широкій аудиторії: ?що таке дискримінації, її форми та як їх розпізнати у повсякденному житті.
22 Січня, 2022 р., 09:39
У День Соборності бажаю нам усім здорового прагматизму і щирої віри для побудови економічно незалежної та соціально відповідальної держави. Саме нашому поколінню відведено цей важливий історичний шанс. Не упустімо його і цінуймо час, у який живемо. Пам'ятаймо та шануймо наших національних героїв. Молімо Бога за тих, хто віддав своє життя за Україну і зробімо все для того, щоб їхня велична благородна мета не перетворилася в ілюзію. Зичу Вам щастя, добробуту та злагоди в родинах. Слава Україні! Героям Слава!
16 Січня, 2022 р., 18:19
За повідомленням Львівського регіонального центру з гідрометеорології України по території Львівської області та місту Львову 17 січня вночі пориви південно-західного вітру 17 –22 м/с. 17 січня вдень пориви сильного північно-західного вітру 25 –28м/с, місцями сильні хуртовини. Значні опади (переважно у вигляді мокрого снігу та снігу), подекуди налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця.
16 Січня, 2022 р., 10:33
16 січня в Україні — день пам’яті Кіборгів. Це важлива для українців пам’ятна дата, яку запровадили за ініціативи бійців, що вижили у боях за Донецький аеропорт, героїчна оборона якого тривала 242 дні і стала символом незламності українських воїнів.
14 Січня, 2022 р., 19:55
Останнім часом у публічній площині фіксується збільшення повідомлень про нібито мінування важливих об’єктів соціальної сфери по всій території України. У результаті ретельних перевірок з боку СБУ, НацПолу та інших уповноважених на це органів державної влади ці повідомлення не підтверджуються на практиці, а мають на меті створити напругу й панічні настрої в суспільстві.
12 Січня, 2022 р., 19:59
Зобов’язані застосовувати РРО/ПРРО, але не зобов’язані вести облік товарних запасів фізичні особи – підприємці – платники єдиного податку ІІ – ІV груп, якщо  вони  не здійснюють реалізацію технічно складних побутових товарів, що підлягають гарантійному ремонту, лікарських засобів та виробів медичного призначення, ювелірних та побутових виробів з дорогоцінних металів, дорогоцінного каміння, та напівдорогоцінного каміння, або не є платниками ПДВ.
10 Січня, 2022 р., 12:58
Період новорічно-різдвяних святкувань закінчився, а це означає, що будівельні  роботи, які тривають у Сороки-Львівській ЗОШ продовжуються. 
31 Грудня, 2021 р., 21:00
Сердечно вітаю Вас з наступаючим Новим Роком та Різдвом Христовим!  Традиційно на порозі нового року ми оглядаємось на пройдений шлях, рік прожитий. Він був багатим на події, виклики та випробування. Рік, що відходить у минуле, є водночас складним і визначальним для нас та для нашої Громади. У переддень Нового 2022 року та Різдва Христового хочу побажати всім миру, злагоди та віри. Віри в себе, у людей, в процвітання нашої громади, всієї України. Віри в те, що будь-яке добре починання, яке робиться від щирого серця, буде успішним. Я переконаний, що разом ми збережемо все краще, що маємо, та спільними зусиллями досягнемо успіхів. Нехай рік, що наступає, стане сприятливим для втілення всіх благих справ на користь територіальної громади, принесе стабільність і благополуччя, добробут і реальні зміни на краще.
07 Грудня, 2021 р., 16:06
У вівторок 07.12.2021 року відбулось чергове засідання виконавчого комітету. Основним питанням порядку денного був розгляд проекту рішення про сільський бюджет  Мурованської сільської ради територіальної громади на 2022 рік. Керівницею фінансового відділу Мирославою Михальчук  представлено проект сільського бюджету на наступний рік.  Спільно з  членами виконавчого комітету  обговорено усі аспекти складання головного кошторису територіальної громади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Увага тестове опитування! Чи буде для Вас корисним запровадження електронних опитувань?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь