Новини

04 Жовтня, 2021 р., 13:12
Продовжуємо вдосконалювати та покращувати спортивну інфраструктуру нашої громади, зокрема проводиться ремонт внутрішніх приміщень роздягальні на стадіоні села Гамаліївка. Станом на жовтень 2021 року проводяться роботи з:
03 Жовтня, 2021 р., 14:02
Шановні вчителі! Всі ми дуже цінуємо вашу працю й зусилля, які ви спрямовуєте на те, щоб поділитися своїми знаннями з молодшими поколіннями. Ви робите величезний вклад у розвиток суспільства, адже всі учні – це майбутні випускники, які завтра розбудовуватимуть нашу громаду та нашу країну. І саме ваші настанови та поради допомагають їм зрозуміти ким вони хочуть стати і яку професію в житті вибрати, щоб досягти успіху.
19 Вересня, 2021 р., 20:20
Попри недуже сприятливу погоду провели ІІ відкритий чемпіонат зі спортивної риболовлі "На гачку". Чудова атмосфера, спортивний азарт та чудовий настрій панували під час змагань, а після завершення на учасників чекали нагороди та смачні гарячі частування.
11 Вересня, 2021 р., 21:17
Щорічно в другу суботу вересня в Україні відзначають День фізичної культури і спорту. Отож сьогодні з нагоди свята вітали тренерів і вихованців ДЮСШ "Юніон-Спорт" Мурованської ТГ. У програмі заходу на дітей чекали спортивні розваги та смачні частування.
10 Вересня, 2021 р., 15:54
Шановні мешканці громади, вкотре нагадуємо та наголошуємо, що спалювати суху рослинність та її залишки заборонено! Також звертаємо Вашу увагу на посилення відповідальності у вигляді збільшення розміру штрафів за порушення:
03 Вересня, 2021 р., 09:06
У процесі ремонту комунальних доріг на території громади не забуваємо і про найменші села. Недавно ми розповідали вам про початок ремонту найдовшої комунальної дороги у Мурованому, а вже сьогодні ми у Кам’янополі де розпочався ремонт вулиці Старе Село. Як завжди процес ремонту розпочався з підготовки та засипки основи. Упродовж наступних днів підготовчі роботи буде завершено та укладено шар асфальту, а пересуватись вулицею стане зручно та комфортно.
02 Вересня, 2021 р., 15:01
З 1 січня 2022 року в країні стартує державна програма «Рука допомоги», яка реалізується Міністерством соціальної політики в межах проєкту «Модернізація системи соціальної підтримки населення України» за підтримки Світового банку.  
01 Вересня, 2021 р., 09:13
Активно триває капітальний ремонт вулиці Будівельної у Мурованому. Попри високий темп виконання робіт до завершення ще далеко, але день за днем рухаємось уперед. А як виконуються роботи дивіться у відео...
29 Серпня, 2021 р., 11:03
Цей день відзначається в країні щорічно відповідно до Указу Президента № 621/2019 від 23.08.2019 задля гідного вшанування пам’яті військовослужбовців і учасників добровольчих формувань, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, увічнення їх героїзму, зміцнення патріотичного духу в суспільстві.
24 Серпня, 2021 р., 10:00
Шановні жителі Мурованської територіальної громади! Вітаю Вас з 30-ою річницею Незалежності України! 30 років українці – самостійні та вільні на рідній землі, примножують її багатства та не зраджують пам’яті тих, хто віддав життя за нашу свободу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Увага тестове опитування! Чи буде для Вас корисним запровадження електронних опитувань?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь