Новини

23 Березня, 2021 р., 18:50
Раді повідомити що розпочався ремонт дорожнього покриття у міжквартальному проїзді по вулиці Шевченка біля будинків 9-13 в селі Муроване. Також дякуємо місцевим мешканцям, які долучаються до прибирання та облагородження прибудинкових територій.
14 Березня, 2021 р., 12:06
Цей день встановлено Верховною Радою України з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, підвищенню суспільної уваги і турботи про учасників добровольчих формувань та на підтримку ініціативи громадськості.
09 Березня, 2021 р., 13:13
9 березня 2021 року відбулось чергове засідання виконавчого комітету Мурованської сільської ради ТГ. Під час засідання були розглянуті та прийняті рішення з наступних питань:
09 Березня, 2021 р., 10:13
Слово може стати найсильнішою зброєю. Тарас Шевченко довів це своїм життєвим прикладом. Згадайте рядки з його віршів і творів, перечитайте біографію, задумайтесь, яку частину його життя багато з нас просто не знає. Незламність духу й невпинна боротьба за свободу, які сповнюють рядки його творів, знайшли визнання у всьому світі, а пророчі настанови й духовний заповіт Тараса Шевченка і сьогодні живуть серед українського народу. Він досі є для нас сучасним і цікавим, хоча й народився 207 років тому.
08 Березня, 2021 р., 08:34
Дорогі наші жінки Мурованської громади, матері, сестри, дружини, кохані! З першими подихами весни приходить ваше свято – свято ніжності, тепла і ласки. Сьогодні важко назвати хоч одну сферу діяльності, де б не працювали жінки, адже неможливо уявити собі професію без чарівних посмішок, дбайливих рук і небайдужих жіночих сердець.
01 Березня, 2021 р., 11:53
Погіршення матеріального стану, зменшення соціального забезпечення, безробіття – це кризові явища в економіці нашої країни. Переоцінюючи власні можливості, громадяни масово укладають кредитні договори на купівлю комп’ютерної та побутової техніки, квартир, будинків, автомобілів тощо, хоча не завжди можуть вчасно та в повному обсязі виплачувати відсотки та суму боргу. На сьогодні досить актуальним є проблема невиконання кредитних зобов’язань клієнтами банків.
28 Лютого, 2021 р., 20:18
"ТВОРИ ДОБРО" - власне під таким гаслом 26 січня 2020 року в Мурованській ОТГ відбулось вельми круте меценатське дійство - "ЯБЛУНЕВА ЯЛИНКА МУРОВАНСЬКОЇ ОТГ"(https://facebook.com/media/set/?vanity=Murovanskaotg...), на котрому було зібрано завдяки підприємцям та благочинцям - 96300 грн. та 350 доларів для створення у Мурованській ЗОШ спеціалізованої ресурсної кімнати для дітей нашої громади, у яких є особливі освітні потреби.
26 Лютого, 2021 р., 16:50
26 лютого у приміщенні ЦНАПу  Мурованської сільськії ради відбувся виїздний прийом громадян спеціалістом пенсійного фонду - Хомин  Іриною Богданівною. Всі охочі, а їх було юільше десяти, мали можливість вирішити питання пенсії, її перерахунку, або подати документи на оформлення пенсії. Наступний такий виїздний прийом має відбутись через 2 тижні, про нього ми обов’язково повідомимо у наших дописах.
25 Лютого, 2021 р., 17:56
Мурованська сільська рада територіальної громади уклала договір з ТзОВ "Аптека 44" про відшкодування вартості препаратів інсуліну жителям нашої громади що потребують інсулінотерапії. Отож, з 1 березня препарат у цій аптеці можна отримати за скеруванням лікаря-ендокринолога Пустомитівської центральної районної лікарні!
23 Лютого, 2021 р., 13:20
Керуючись Постановою Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 р. №1236 (із змінами та доповненнями) та п.20 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Увага тестове опитування! Чи буде для Вас корисним запровадження електронних опитувань?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь