Новини

28 Липня, 2022 р., 11:13
День Української Державності - це свято, яке має на меті нагадувати українцям про те, що державотворчому процесу України не одна тисяча років. Наша культура, самобутність і характер тримає зв'язок з нашими пращурами, які впродовж багатьох поколінь будували державність українського народу. Сьогодні й ми боремось за свою незалежність. Єднаймося задля нашої перемоги!
21 Липня, 2022 р., 14:20
Мільйон позитивних емоцій, яскраві і незабутні враження роблять дитинство найкращим періодом в нашому житті. Дітки Мурованськької громади провели чудовий день відпочинку на території аквакомплексу Rumbambar swim & dance club, який знаходиться на території парк-готелю «Древній-град».
20 Липня, 2022 р., 10:02
Вкотре хочеться подякувати невтомним павучкам Мурованської громади (а саме малятам Мурованської школи і Лесі Кураш) за те, що ніхто не злякався, не втомився! І прибігли до школи плести сітки - обереги!!! Це на фронті важко і страшно! А ми наближуємо ПЕРЕМОГУ як тільки можемо!
18 Липня, 2022 р., 15:44
17 липня у селі Гамаліївка було проведено "Кіновечір під відкритим небом". Такий формат перегляду фільмів буде реалізовано у всіх селах громади.
14 Липня, 2022 р., 11:46
Згідно Закону України 1871 «Про надання публічних (електронних публічних) послуг щодо декларування та реєстрації місця проживання в Україні» —https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/1871-20#Text зареєстроване місце проживання можна підтвердити завдяки:
13 Липня, 2022 р., 16:09
Починаючи з 1 травня 2022 року, понад 10 млн українських домогосподарств, що були побутовими споживачами газу 23 регіональних газопостачальних компаній, зокрема у Львівській області, опинилися в ситуації, коли їхні постачальники не могли виконувати свою функцію.
28 Червня, 2022 р., 12:30
Нехай демократичні засади, що закріплені в Конституції, стануть реаліями нашого сьогодення, а дух законності прийде до серця кожного громадянина нашої країни.
20 Червня, 2022 р., 14:33
19 червня у парку села Муроване відбувся благодійний пісенний марафон "З Україною в серці". Участь у заході прийняли талановиті колективи, хори та виконавці з сіл усієї громади. На концерті вдалося зібрати 40 243 гривні.
19 Червня, 2022 р., 12:26
Медичні працівники – люди, професія яких – завжди бути на передовій боротьби за життя і здоров’я.   Уже понад 2 роки українські медики не просто на передовій, а постійно у найгарячіших точках – іще не встигла завершитися  пандемія COVID-19, як розпочалася повномасштабна війна. 
02 Червня, 2022 р., 11:35
Щиро вітаю всіх зі святом Вознесіння Господнього! Через 40 днів після Воскресіння Христос вознісся на небо і подарував людству віру у відновлення, в майбутнє, мир і в подолання темряви. Ця віра живе з нами дві тисячі років і наповнює нас. Саме віра допоможе нам здолати ворога і отримати шанс побудувати нове справедливе життя.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Увага тестове опитування! Чи буде для Вас корисним запровадження електронних опитувань?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь