Новини

16 Червня, 2023 р., 10:21
Для забезпечення повноцінного культурно-дозвіллєвого відпочинку мешканців села Кам`янопіль нещодавно розпочали роботи з облаштування паркової зони. На сьогодні вже прокладено частину доріжок та почали озеленювати територію. ⠀ Сучасний парк стане ще одним місцем для відпочинку та спілкування жителів села.
15 Червня, 2023 р., 10:15
Нещодавно отримали подяку, від командирського складу військової частини А4821, яка адресується нашому земляку військовому Голику Андрію Михайловичу, жителю с. Ямпіль. «Солдат Голик Андрій Михайлович, який сумлінно та відважно виконує свій військовий обов’язок із захисту суверенітету і територіальної цілісності України та з відсічі і стримування збройної агресії російської федерації на території Донецької області в зоні проведення бойовий дій.  Під час виконання бойових завдань Андрій зарекомендував себе кмітливим та відважним солдатом, спроможним фахово оцінити оперативну обстановку та здатним гідно виконувати бойові завдання в екстремальних умовах. В ході одного з таких завдань, Андрій відважно, ризикуючи власним життям, забезпечував своїх побратимів боєкомплектами, незважаючи на безперервні атаки зі сторони противника, чим допоміг захопити стратегічно важливі позиції. Впевнені, що Андрій Голик своєю завзятою службою і надалі докладатиме усіх зусиль для оборони нашої країни – буде гідно примножувати ратну славу поколінь Захисників рідної землі, підтримуючи високу боєздатність та авторитет Збройних Сил України», - зазначається в подяці. Тішимось нашими відважними героями!
13 Червня, 2023 р., 10:07
З глибоким сумом провели в останню путь відважного сина та захисника. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким і згадуємо у молитві душу новопреставленого Героя Назарія, щоб Господь прийняв його у Свої обійми та провадив у житті його родину  Вічна пам’ять Герою України! Слава Україні! Героям Слава!
12 Червня, 2023 р., 10:05
До уваги жителів сіл Ямпіль та Гамаліївка, через проведення планових ремонтних робіт на газорозподільному обладнанні буде відключене газопостачання споживачам всіх категорій з 8:00 год 13 червня 2023 до 17:00 год 14 червня 2023. Наперед просимо вибачення за завдані незручності.
08 Червня, 2023 р., 10:05
З болем та сумом, повідомляємо Мурованську громаду про тяжку втрату.... Тепер уже з небес, нас буде захищати наш Герой - Назар Миронович Гутковський. Від 12 вересня 2022 року, після бойового зіткнення з противником біля  с.Миролюбівка Херсонської області, молодший сержант, командир відділення розмінування інженерно - саперного взводу Гутковський Назар   1978 р.н., мешканець с. Муроване - вважався безвісти  зниклим.... Нажаль наші сподівання були марними..... Висловлюємо щирі співчуття родині Героя... А також друзям, знайомим і усій громаді!!! ВІЧНА СЛАВА І ШАНА ТОБІ, ГЕРОЮ!!! ДЯКУЄМО ЗА УКРАЇНУ!!!  P.S. Усі подробиці про зустріч та чин похорону -  повідомимо згодом.. На сторінці Мурованська  територіальна громада
08 Червня, 2023 р., 10:00
Шановні мешканці на території громади впроваджується екологічна ініціатива з сортування сміття. До проєкту вже долучилися сусідні громади. Ви абсолютно безкоштовно отримаєте кольорові сміттєві пакети, кожен з яких має своє призначення. А в певний період часу еко-бус це все забере. Щоб стати учасником програми, ви можете подзвонити за номером: +38 067 755 92 97, або ж долучитись до viber-групи https://invite.viber.com/g2... Підтримуймо чистоту навколо себе — бережімо нашу громаду і нашу планету для комфортного життя!
23 Травня, 2023 р., 19:05
Зберемо 1 мільйон гривень для наших захисників та придбаємо тактичну медицину, дрони та тепловізори для підрозділів ЗСУ та добробату БШМ!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Увага тестове опитування! Чи буде для Вас корисним запровадження електронних опитувань?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь