Новини

08 Вересня, 2023 р., 12:20
Готуючись до підготовки тихого аукціону, який був представлений на Благодійному аукціоні, ми познайомились з талановитими майстрами та майстринями, які своїми колоритними роботами примножують культурний спадок нашої України. Хочемо вам подякувати, за те, що працюєте на благо нашої держави, та щиро вдячні вам, що ви стали частинкою великої справи.  
08 Вересня, 2023 р., 12:14
Сердечно вітаю кожну родину з величним святом Різдва Пресвятої Богородиці!
06 Вересня, 2023 р., 12:11
Сьогодні відзначаємо професійне свято - День адміністратора центру надання адміністративних послуг. Щодня до працівників ЦНАПу Мурованської ТГ звертається чимала кількість громадян нашої громади. Бажаємо вам не зупинятися на досягнутому, відповідати найвищим стандартам в роботі та успішно розвиватися! Міцного вам здоров’я, щастя, сили і витримки, оптимізму і благополуччя, впевненості у завтрашньому дні, успіхів у нових починаннях!
05 Вересня, 2023 р., 12:10
Нагадуємо про необхідність сплати земельного податку та орендної плати за 2023 рік.
03 Вересня, 2023 р., 12:00
Шановні підприємці Мурованської громади!
01 Вересня, 2023 р., 16:23
Найменування, місцезнаходження організатора конкурсу:  Мурованська сільська рада територіальна громада: 81120, Львівська область, Львівський район, с. Сороки-Львівські, вул. Польова, 65. Підстава для проведення конкурсу: Стаття 35-1 Закону України «Про відходи», рішення виконавчого комітету Мурованської сільської ради територіальної громади № 116 від 25 серпня 2023 року. «Про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів на території Мурованської сільської ради територіальної громади».
01 Вересня, 2023 р., 11:52
Дорогі учні, батьки та вчителі! Новий навчальний рік уже вдруге розпочинається в умовах повномасштабної війни, але завдячуючи нашим захисникам діти мають змогу навчатись та мають віру у краще майбутнє! Від щирого серця хочу побажати усім легкого навчального року, мирних днів, наповнених новими відкриттями, та професійних досягнень! Перший дзвінок задзвенів у всіх закладах освіти Мурованської ТГ. Відділ Освіти Мурованської сільської ради ТГ Стартуємо у новий навчальний рік з перемогою! З найкращими побажаннями голова Мурованської ТГ Bogdan Svystun ! 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Увага тестове опитування! Чи буде для Вас корисним запровадження електронних опитувань?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь