Патронат - швидка сімейна допомога!

Дата: 18.03.2024 13:28
Кількість переглядів: 186

Родина – яке близьке та зрозуміле для нас слово. Ми з дитинства відчуваємо материнську ніжність та тепло, батьківську допомогу та мудре слово. Коли дитина оточена любов’ю, відчуває сердечне тепло і турботу батьків, на світ дивиться радісними очима – у неї щасливе дитинство. Та є діти, котрі опинилися в складних життєвих обставинах. Цим дітям просто необхідна ваша любов та підтримка. Патронат вважається одним з найкращих варіантів догляду, адже діти зростають в умовах, що є максимально наближеними до сімейних та мають шанс уникнути повторної травматизації, яку могли б зазнати в інституційних закладах чи інших установах. Патронат над дитиною – професійна комплексна послуга, що передбачає тимчасовий догляд, виховання та реабілітацію дитини, яка опинилася у складних життєвих обставинах. 

Фото без описуФото без опису

Яку підтримку будуть отримувати патронатні вихователі?
Патронатні вихователі отримують заробітну плату 5 прожиткових мінімумів для працездатних осіб на місяць за надання послуг та 2 прожиткових мінімумів на утримання дітей відповідно до їхнього віку та кількості. Розмір оплати збільшується на 10% за кожну дитину віком до 1 року, дитину з інвалідністю.

Запрошуємо до співпраці небайдужі родини, які готові поділитися сімейним теплом з дітьми, які мають ризик залишитися без батьківського піклування та потребують тимчасової підтримки.

За консультацією та більш детальною інформацією можете звертатися за тел. 0970004418, 0960004418.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Увага тестове опитування! Чи буде для Вас корисним запровадження електронних опитувань?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь