Вступило в дію рішення виконавчого комітету Мурованської сільської ради Про заборону продажу алкогольних напоїв

Дата: 24.05.2023 16:51
Кількість переглядів: 570

МУРОВАНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

ЛЬВІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

Р І Ш Е Н Н Я № 51

24 травня 2023 року

Про заборону продажу алкогольних та слабоалкогольних напоїв, пива (крім безалкогольного) на території Мурованської сільської ради ТГ

 

З метою недопущення поширення проявів вживання неповнолітніми алкогольних та слабоалкогольних напоїв, пияцтва, порушень громадського порядку та дотримання тиші у нічний час доби, відповідно до ст.26, 30, 52, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.15 Закону України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів», п.7 Правил роздрібної торгівлі алкогольними напоями, затверджених Постановою КМУ від 30.07.1996 року №854, та розглянувши лист Львівської обласної військової адміністрації  про виконання наказу №113/23 «Про внесення змін до наказу начальника обласної військової адміністрації від 19.03.2022 №27/22», виконавчий комітет Мурованської сільської ради територіальної громади Львівського району Львівської області:

В И Р І Ш И В:

1. Заборонити на період дії правового режиму воєнного стану суб’єктам господарювання всіх форм власності торгівлю алкогольними та слабоалкогольними напоями ( у тому числі пива) на території Мурованської територіальної громади з 22:00 до 10:00 години.

2. Дія цього рішення поширюється на всіх суб’єктів господарювання на території Мурованської сільської ради ТГ незалежно від форм власності, які зареєстровані в установленому порядку і мають ліцензію на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями, отриману згідно з вимогами законодавства.

3. Суб’єктам господарювання Мурованської сільської ради ТГ рекомендувати інформувати покупців про прийняте виконавчим комітетом сільської ради рішення щодо заборони реалізації алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива на території Мурованської територіальної громади у період з 22:00 години вечора до 10:00 години ранку щоденно, враховуючи вихідні дні та свята.

4. Рішення вступає в силу після оприлюднення на офіційному сайті Мурованської територіальної громади.

5. Апарату виконавчого комітету Мурованської сільської ради ТГ довести до відома вимоги цього рішення до відома всіх суб’єктів підприємницької діяльності на території Мурованської територіальної громади.

6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника сільського голови Грицуня Ігоря Ігоровича.

 

Сільський голова                                     Богдан СВИСТУН

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Увага тестове опитування! Чи буде для Вас корисним запровадження електронних опитувань?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь