Звітування дільничного офіцера поліції станції ДОП Пустомитівського ВП ГУНП Львівській області про стан дотримання правопорядку на території Мурованської сільської ради з 01.01.2020 по 15.12.2020 року.

Дата: 15.12.2020 14:17
Кількість переглядів: 739

Територію Мурованської сільської ради ОТГ, протягом першого півріччя 2020 року обслуговував майор поліції станції ДОП Пустомитівського ВП ГУНП Львівській області  - Дмитрів Ростислав Іванович.

Фото без опису


Так, до адміністративної відповідальності дільничним офіцером поліції, який обслуговував територію Мурованської сільської ради, притягались громадяни за такими статтями:

- ст. 178 КУпАП  (розпивання спиртних напоїв у громадських місцях та поява у громадських місцях у п’яному вигляді);

- 175-1 (куріння в громадському місці);

- 156 ч.2 ч.3 (порушення правил торгівлі алкогольних напоїв);

- 173-2 ч.1 та ч.2 (насильство в сім'ї);

- 173 (дрібне хуліганство);

- 160 (торгівля з рук у невстановлених місцях);

- 192 (порушення громадянами строків реєстрації зброї);

- 183 (завідомо неправдивий виклик спеціальних служб);

- 44-3 (порушення правил, щодо карантину людей);


Також серед жителів Мурованської сільської ради, які вчиняли насильство в сімї, згідно ч. 3, п. 2 наказу МВС України № 124 від 25.02.2019 року, а також Закону України "Про запобігання та протидію домашньому насильству", проводились профілактичні заходи (поставлено на облік, осіб, які вчинили насильство в сім'ї). Відповідно до чого із ними протягом 2020 року проводяться індивідуально-профілактичні бесіди.

Крім того з метою недопущення правопорушень та злочинів проводилась профілактична робота із особами (що проживають на території Мурованської сільської ради ОТГ), які перебувають на обліку у Кримінально-виконавчій інспекції, раніше судимими та формальниками.

Також проводилась індивідуально-профілактична робота з особами які ухиляються від військової служби та проведені заходи для виявлення їхнього місця знаходження.

Окрім залучення дільничного до несення служби під час надзвичайних подій (планів перехватів, тривог), а також заходів пов’язаних з несенням служби за межами району, дільничними офіцерами поліції з березня по липень 2020 року проводились заходи під час вихідних та святкових днів спрямовані на дотримання правил карантину та профілактика осіб, які потенційно підпадають  під групу «ризику», щодо захворювання короновірусом COVID-19.

Проблемним питанням, яке вдалось вирішити цоього року на території Мурованської сільської ради ОТГ є виділення приміщення для поліцейської станції та проведення у ньому капітального ремонту, адже його відсутність створювала незручності в роботі, як дільничого так і інших служб поліції, які без службового приміщення на території Мурованської сільської ради ОТГ стикаються з рядом робочих проблем.

Пропозиції:

Створення системи відеонагляду у селі Кам’янопіль та розширення систем відеонагляду у інших селах Мурованської ОТГ, для попередження крадіжок з приватних домоволодінь та пришвидшення розслідувань повязаних із крадіжками.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Увага тестове опитування! Чи буде для Вас корисним запровадження електронних опитувань?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь