Між селами Сороки-Львівські та Ямпіль мають розпочатись роботи зі спорудження кільцевої ровязки та надземного переходу.

Дата: 14.07.2020 16:16
Кількість переглядів: 2239

Високиий ризик ДТП на перехресті між Сороками-Львівськими та Ямполем (траса Муроване - Новиий Яричів) і трасою "Киі?в-Чоп", а також виїзді на трасу з с. Гамалііївка вже давно є предметом уваги місцевої  влади. Мурованська сільська рада ОТГ не може самостійно замовляти роботи, оскільки обслуговування траси "Київ-Чоп"є прерогативою відповідних державних підприємств.

 

Попри це, протягом майже 2 років ведеться спільна робота з Державним підприємством "Фінансування інфраструктурних проектів".

Головниий архітектор Мурованської ОТГ Михайло Сушинський розповідає, що зараз на стадії розробки та погодження проектної документації знаходяться два проекти:

  • капітальниий ремонт, влаштування кільця та будівництво надземного переходу між с. Ямпіль та Сороки-Львівські ("Капітальний ремонт на автомобільній дорозі загального користування державного значення М -06 Київ-Чоп на км. 528+466 (с. Гамаліївка), Львівська область (влаштування надземного переходу")
  • будівництво надземного переходу над трасою Киі?в-Чоп біля с. Гамалі?івка ( "Капітальний ремонт на автомобільній дорозі загального користування державного значення М -06 Київ-Чоп на км. 533+350 (с. Ямпіль, Львівська область (влаштування надземного переходу).

"Обидва проекти фінансуватимуться з Державного дорожнього фонду відповідно до програми підвищення рівня безпеки дорожнього руху в Украі?ні на період до 2020 року Державним підприємством "Фінансування інфраструктурних проектів", - зазначає Михайло Сушинський.

Зі свого боку, Мурованська сільська рада ОТГ розробила проекти детальних планів території, які були затверджені сесією Мурованської сільської ради ОТГ і максимально сприяє пришвидшенню процесу та затвердження документації.

Фото без опису

Роботи заплановані на 2020-2021 роки. Працюємо над тим, щоб невдовзі ходити та їздити між нашими селами було зручно та безпечно!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Увага тестове опитування! Чи буде для Вас корисним запровадження електронних опитувань?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь