Новини

23 Серпня, 2018 р., 10:09
Цей день є одним з найбільш знакових свят в історії України. Державний прапор - це уособлення оновленої, демократичної України. Воістину можна сказати, що український прапор висловлює всю силу і міць нашої країни. Ставлячись з повагою до державних символів України, ми віддаємо дань пам'яті героїчного минулого країни, шануємо непорушний зв'язок часів і спадкоємність поколінь, дбайливо зберігаємо культурні традиції українського народу. Дорогі співвітчизники! Нехай у ваших серцях завжди живе почуття гордості на нашу Велику Батьківщину! Миру, щастя та благополуччя вам і вашим близьким!  
09 Серпня, 2018 р., 12:33
Колектив та депутатський корпус Мурованської сільської ради ОТГ висловлюють щирі співчуття заступнику сільського голови Петричці Світлані Ярославівні у зв’язку зі смертю її матері. Словами не залікувати в серці страшну рану. Але світлі спогади про неї, як чесно і гідно вона прожила життя, завжди будуть сильніше смерті. У світлій пам'яті про неї ми вічно з Вами!
06 Серпня, 2018 р., 09:36
29 липня 2018 року у с. Ямпіль відбувся фестиваль української народної пісні, у якому прийняли участь колективи художньої самодіяльності з усіх старостинських округів Мурованської ОТГ. На фестивалі були присутні гості: народний депутат України Богдан Дубневич, голова Пустомитівської РДА Ігор Хрунь, голова Пустомитівської районної ради Галина Гичка, а також голова Мурованської сільської ради ОТГ Зіновій Петрух, старости сіл.
30 Липня, 2018 р., 12:29
В неділю 29 липня, відбулося відкриття та освячення відремонтованої дороги у с. Ямпіль. На відкриття завітали народний депутат України Богдан Дубневич, голова Пустомитівської РДА Ігор Хрунь, голова Пустомитівської районної ради Галина Гичка а також голова Мурованської сільської ради ОТГ Зіновій Петрух і старости старостинських округів.
27 Липня, 2018 р., 11:38
Активно розпочалась реалізація мікропроектів місцевого розвитку, які перемогли у обласному конкурсі. Зокрема на території дитячого садочка с. Ямпіль активно тривають роботи з ремонту і відновлення доріжок та благоустрою території. Також розпочалась реалізація інших мікропроектів у яких брала учась і перемогла Мурованська сільська рада ОТГ, отож очікуємо, далі буде...
21 Липня, 2018 р., 16:02
Шановні жителі села Гамаліївка!
21 Липня, 2018 р., 15:39
20.07.2018 р. о 17.00 год. на кладовищі с. Ямпіль Мурованської ОТГ,  відбулось посвячення відремонтованої  каплиці, заснованої Яном Стжембошем.
16 Липня, 2018 р., 14:36
Нехай математика життя поставить перед вами досить складні завдання - порахувати кількість щасливих миттєвостей і радісних посмішок, обсяг отриманої любові, уваги і турботи, відсоток досягнутого успіху і професіоналізму. Нехай статистика звітності б'є всі рекорди передбачуваного зростання добробуту ваших сімей, а здоров'я збільшується в геометричній прогресії.
16 Липня, 2018 р., 12:09
У роботі сесії взяли участь депутати Мурованської сільської ради ОТГ, керівництво Мурованської сільської ради ОТГ, новообрані. старости сіл Гамаліївка, Ямпіль та Кам’янопіль, представники громади.
13 Липня, 2018 р., 12:58
Лист Міському голові м. Львів Садовому А. І. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Увага тестове опитування! Чи буде для Вас корисним запровадження електронних опитувань?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь