Оголошення

29 Травня, 2019 р., 12:44
9 червня у парку села Муроване відбудеться урочисте відкриття футбольного поля зі штучним покриттям, а також дитячий турнір з футболу. Запрошуємо усіх бажаючиих на свято футболу.
20 Травня, 2019 р., 12:49
Інспектор з охорони праці сільської ради звертається до жителів які працюють на підприємствах та установах, які знаходяться на території Мурованської ОТГ. У разі підозри в порушенні їхніх трудових прав, несвоєчасній виплаті заробітної плати, несвоєчасній виплаті відпускних, несвоєчасному погодженні відпустки та інших порушеннях трудового законодавства просимо повідомляти у Мурованську сільську раду ОТГ.
20 Травня, 2019 р., 12:46
Інспектор з охорони праці Мурованської сільської ради ОТГ, повідомляє про те, що керівники підприємств, головні інженери, начальники цехів(при наявності), повинні пройти курси з охорони праці. По даному питанні з 1 червня 2019 року, будуть проводитись відвідування інспектором з охорони праці привентивного характеру.
14 Травня, 2019 р., 15:34
Виконавчий комітет Мурованської сільської ради ОТГ нагадує про необхідність укладення договорів про вивезення твердих побутових відходів зі спеціалізованими компаніями. З 1 червня 2019 року екологічним інспектором сільської ради будуть проводитись перевірки дотримання Правил благоустрою та поводження з твердими побутовими відходами. При відсутності укладених договорів, на власників садиб будуть накладені штрафні санкції відповідно до чинного законодавства.
15 Квітня, 2019 р., 21:57
До відома власників садиб, керівників підприємств та організацій, жителів населених пунктів громади. Виконавчий комітет Мурованської сільської ради ОТГ оголошує проведення "Тижня довкілля" з 15 до 20 квітня 2019 року. Просимо впорядкувати свої присадибні ділянки та прилеглі території, стічні рови та придорожні смуги, прибрати сміття. Щоб до світлого свята Воскресіння Христового наші оселі та вулиці мали ошатний і святковий вигляд.
01 Квітня, 2019 р., 16:34
Чергова 10-та сесія Мурованської сільської ради ОТГ, відбудеться 11 квітня 2019 року о 10:00 годині за адресою: с.Сороки-Львівські, вул Польова буд. 65
06 Березня, 2019 р., 22:01
В неділю 10 березня 2019 року о 15:00 в приміщенні актового залу Мурованської ЗОШ І-ІІІ ступенів, відбудеться публічний звіт сільського голови Мурованської громади – Петруха Зіновія Володимировича, за результатами роботи у 2018 році.
05 Березня, 2019 р., 22:18
Вкотре закликаємо мешканців громади уникати спалювання сухої трави та залишків бур’янів на полях та присадибних ділянках. В першу чергу, спалювання трави, бадилля та інших відходів є небезпечним для здоров’я. Дуже небезпечним. І це слід затямити кожному палію. А оскільки потенційні палії не читають нашого сайту та фейсбук сторінки то велике прохання до свідомих громадян також не пожаліти трохи часу на роз’яснення потенційних небезпек та ризиків, які пов’язані з цим вже вкоренілим явищем. Ну а якщо вже не допомагають ні пояснення, ні прохання то звертайтесь до поліції(102) та екологічної інспекції; викликайте пожежну охорону, звертайтесь до екологічнго інспектора у сільську раду. Також варто написати скаргу в Державну екологічну інспекцію України.
21 Лютого, 2019 р., 19:12
У неділю 24 лютого о 17:00 в приміщенні народного дому села Ямполя відбудеться концерт гурту "Високий замок". Запрошуємо всіх бажаючих, вхід вільний.
18 Лютого, 2019 р., 23:19
Цими днями минає 5 років з часу коли у Києві на вулиці Грушевського впали перші захисники Революції Гідності. Їх імена навічно залишаться в легіоні ім’я якому «Небесна сотня». 20 лютого 2019 року прийдімо до меморіалу Небесної сотні у с. Муроване і вклонімось героям, які ціною власного життя підтвердили право кожного з нас на волю, гідність і власну незалежну державу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Увага тестове опитування! Чи буде для Вас корисним запровадження електронних опитувань?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь