Громадські слухання

15 Червня, 2023 р., 11:13
Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки Детального план території земельної ділянки в межах вул. Шевченка в с. Муроване Львівського району Львівської області. У Заяві про визначення обсягу СЕО міститься інформація про замовника СЕО, вид та основні цілі документа державного планування.
15 Червня, 2023 р., 10:52
Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки Детального план території земельної ділянки Для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови в межах відведеної території с. Гамаліївка Львівського району Львівської області. У Заяві про визначення обсягу СЕО міститься інформація про замовника СЕО, вид та основні цілі документа державного планування.
15 Червня, 2023 р., 10:10
Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки Детального плану території земельної ділянки з метою зміни цільового призначення в межах відведеної території с. Кам’янопіль Львівського району Львівської області. У Заяві про визначення обсягу СЕО міститься інформація про замовника СЕО, вид та основні цілі документа державного планування.
15 Червня, 2023 р., 09:46
Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки Проекту внесення змін до Генерального плану села Кам’янопіль Львівського району Львівської області У Заяві про визначення обсягу СЕО міститься інформація про замовника СЕО, вид та основні цілі документа державного планування.
24 Травня, 2023 р., 14:22
Мурованська сільська рада територіальна громада Львівського району Львівської області повідомляє, що відповідно до вимог статті 23 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», в порядку, визначеному наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 01.09.2011 №170 (у редакції наказу Міністерства розвитку громад та територій України від 14.12.2021 №333), відділом архітектури, містобудування та житлово-комунального господарства Мурованської сільської ради проводиться містобудівний моніторинг щодо обґрунтування необхідності внесення змін до відповідної містобудівної документації та оновлення даних містобудівного кадастру.
08 Грудня, 2021 р., 15:29
Шановні мешканці громади! До Вашої уваги пропонується проект рішення про сільський бюджет Мурованської сільської ради територіальної громади на 2022 рік. Долучайтесь до обговорення. Ми працюємо для вас. Ваша думка для нас є цікава і значуща.  Любімо свою громаду, творимо її разом! 
02 Липня, 2021 р., 10:01
31 жовтня 2021 року  виповнюється рік з дня смерті  засновника та першого Голови Мурованської сільської ради об’єднаної територіальної громади Львівської області Зіновія Володимировича Петруха. Сільським головою, трудовим колективом Мурованської сільської ради ТГ та депутатським корпусом була висунута пропозиція про присвоєння його імені відпочинковій зоні у селі Муроване по вулиці Зоряній.
11 Лютого, 2020 р., 16:26
1.Генеральний план с. Сороки-Львівські Пустомитівського району  Львівської області.Генеральний план населеного пункту розробляється з метою визначення територіального розвитку на проектний період з урахуванням перспектив, обґрунтованих раціональним використанням територіальних та природних ресурсів, термінів добудови існуючих та будівництва нових об’єктів громадського призначення, організації розроблення детальних планів територій комплексної садибної забудови кварталів з визначенням черговості створення та джерел фінансування транспортної та інженерної інфраструктури.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Увага тестове опитування! Чи буде для Вас корисним запровадження електронних опитувань?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь