Громадські слухання

30 Серпня, 2023 р., 16:30
Детальний план території земельної ділянки в межах відведеної території в с. Ямпіль квартал К-1 Львівського району Львівської області. Проектована земельна ділянка розташована в існуючому житловому кварталі К-1. Детальним планом території передбачається будівництво гаража та офісних приміщень.
30 Серпня, 2023 р., 16:17
Детальний план території земельної ділянки з метою зміни цільового призначення з Для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на Для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості в межах відведеної території Мурованської ТГ Львівського району Львівської області Детальним планом території пропонується розмістити: виробничо-складська будівля (І черга площею 2100 м2), виробничо-складська будівля (ІІ черга площею 5600 м2) (об’єкти ІV-го класу шкідливості), навіс для зберігання сировини, адміністративно-побутова будівля, автостоянки для тимчасового зберігання легкових автомобілів на 20 місця, комплексна трансформаторна підстанція (КТП), станція очищення поверхневих стічних вод, локальні очисні споруди пожежний резервуар, пожежний гідрант, майданчик для відпочинку персоналу, контейнери для сміття. Відсоток забудови ділянки складає 63%.
17 Серпня, 2023 р., 12:33
Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки Детального план території земельної ділянки в межах відведеної території вулиці Вокзальна в с. Муроване Львівського району Львівської області (низ). У Заяві про визначення обсягу СЕО міститься інформація про замовника СЕО, вид та основні цілі документа державного планування.
07 Серпня, 2023 р., 22:09
Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки Детального плану території земельної ділянки площею 101,213 га для будівництва та розміщення промислово-складських приміщень та будівель, кадастровий номер 4623688600:04:000:0120, що розташована на території Мурованської сільської ради в селі Ямпіль Львівського району Львівської області У Заяві про визначення обсягу СЕО міститься інформація про замовника СЕО, вид та основні цілі документа державного планування.
07 Серпня, 2023 р., 22:00
Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки Детального плану території земельної ділянки в межах відведеної території вул. Вокзальна с. Муроване Львівського району Львівської області. У Заяві про визначення обсягу СЕО міститься інформація про замовника СЕО, вид та основні цілі документа державного планування. 2.        Орган, що приймає рішення про затвердження документа державного планування: Мурованська сільська рада.
07 Серпня, 2023 р., 21:53
Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки Детального плану території на земельні ділянки в межах вулиці Лукашевичів (кінець села) в с. Сороки-Львівські  Львівського району Львівської області. У Заяві про визначення обсягу СЕО міститься інформація про замовника СЕО, вид та основні цілі документа державного планування.
07 Серпня, 2023 р., 10:44
1. Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки Детального плану території земельної ділянки в межах відведеної території с. Гамаліївка вул. Київська Львівського району Львівської області.
07 Серпня, 2023 р., 10:37
Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки Проекту внесення змін до генерального плану села Ямпіль Львівського району Львівської області У Заяві про визначення обсягу СЕО міститься інформація про замовника СЕО, вид та основні цілі документа державного планування.
07 Серпня, 2023 р., 10:30
Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки Проекту Внесення змін до генерального плану с. Гамаліївка Львівського району Львівської області. У Заяві про визначення обсягу СЕО міститься інформація про замовника СЕО, вид та основні цілі документа державного планування.
17 Липня, 2023 р., 15:59
Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки Детального плану території земельної ділянки в межах відведеної території с. Ямпіль Львівського району Львівської області. У Заяві про визначення обсягу СЕО міститься інформація про замовника СЕО, вид та основні цілі документа державного планування. 2.         Орган, що приймає рішення про затвердження документа державного планування: Мурованська сільська рада.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Увага тестове опитування! Чи буде для Вас корисним запровадження електронних опитувань?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь