Повідомлення про оприлюднення Проекту «Детальний план території земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах вул. Польова с. Сороки-Львівські Львівського району»

Дата: 02.11.2023 14:50
Кількість переглядів: 137

На виконання статті 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні», з метою одержання та врахування зауважень і пропозицій громадськості розпочато процедуру розгляду проекту детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах вул. Польова с. Сороки-Львівські Львівського району.

Мета розроблення детального плану території: визначення всіх планувальних обмежень, визначення намірів забудови земельної ділянки, встановлення містобудівних умов та обмежень та впорядкування території. Склад та зміст детального плану території визначено відповідно до ДБН Б.1.1-14:2021 «Склад та зміст містобудівної документації на місцевому рівні» та Постанови Кабінету Міністрів України №926 «Про затвердження Порядку розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації».

Підстава розроблення проекту детального плану території – Рішення Мурованської сільської ради ТГ №1385 від 11 травня 2023 року.

Орган, що прийматиме рішення про затвердження ДПТ – Мурованська сільська рада ТГ Львівського району Львівської області (81120, Львівська область, с. Сороки-Львівські, вул. Польова, буд. 65).

Розробник ДПТ – ТзОВ ПО «УкрЗахідУрбанізація»

Дата початку проведення громадського обговорення та строки обговорення – 30 днів з дня оприлюднення повідомлення: з 02.11.2023 р. до 01.12.2023 р.

Способи участі громадськості: надання письмових пропозицій і зауважень на поштову адресу: Мурованська сільська рада ТГ Львівського району Львівської області (81120, Львівська область, с. Сороки-Львівські, вул. Польова, буд. 65).

Дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань:

01.12.2023 року о 11:20 год. в приміщенні Мурованської сільської ради ТГ.

Ознайомитися з проектом і надати зауваження та пропозиції щодо детального плану території можна за адресою: Мурованська сільська рада ТГ Львівського району Львівської області (81120, Львівська область, с. Сороки-Львівські, вул. Польова, буд. 65).

Письмові зауваження та пропозиції до проекту детального плану території можна подавати до 21.12.2023 р. включно до Мурованської сільської ради ТГ або на електронну скриньку: sorokylvivskarada@gmail.com

Відповідальною посадовою особою Мурованської сільської ради ТГ за організацію розгляду пропозицій є т. в. о керівника відділу архітектури, містобудування та житлово-комунального господарства – головний архітектор Мурованської сільської ради ТГ – Христина Онищак. Телефони для довідок: 0960004418, 0322254418, 0322254322


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Увага тестове опитування! Чи буде для Вас корисним запровадження електронних опитувань?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь