Зі світлим святом Христового Воскресіння!

Дата: 24.04.2022 11:03
Кількість переглядів: 2350

Шановна Мурованська громадо! Щиро вітаю усіх зі світлим святом Христового Воскресіння! Воскресіння Христа – символізує перемогу добра над злом, світла над темрявою, звільнення від усього поганого, та утверджує нашу віру і надію у серці, адже це великий дарунок Господньої любові.

Фото без опису

Щороку це свято відгукується у наших серцях радістю. Не дивлячись на життєві проблеми та негаразди, воно дає нам віру в себе і опору в житті.

Тож у цей урочистий день бажаю блага і добра. Нехай на душі буде тепло і спокій, над головою буде мирне небо, а поруч — рідні та друзі. Нехай це свято подарує розуміння, гармонію і радість. Бажаю, щоб всі жалі і образи пішли геть, а залишилися тільки любов і щастя.

Даруйте один одному увагу і турботу, любов і вірність. Радійте  святу свободи від брехні і насильства, розладів і ненависті, бо в цей прекрасний день Христос заповідав жити в мирі та злагоді.

Христос Воскрес! Воскресне Україна!

 

З повагою,

Сільський голова Мурованської територіальної громади                                                       Богдан Свистун


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Увага тестове опитування! Чи буде для Вас корисним запровадження електронних опитувань?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь