XVI-та сесія І-го демократичного скликання

Дата: 21.02.2020 23:36
Кількість переглядів: 668

Рішення № 1676 Про  спрямування вільного залишку коштів, що склався на 01.01.2020 року за загальним фондом

Рішення № 1677 Про спрямування вільного залишку коштів, що склався на 01.01.2020 року за спеціальним фондом

Рішення № 1678 Про внесення змін до сільського бюджету Мурованської сільської ради об’єднаної територіальної громади

Рішення № 1679  Про виділення коштів з місцевого бюджету у зв’язку із участю та перемогою в обласному конкурсі проектів місцевих ініціатив у 2020 році «Реконструкція шляхом облаштування бруківки на території Мурованської ЗОШ І-ІІІ ст. Мурованської сільської ради ОТГ Пустомитівського району Львівської області»

Рішення № 1680 Про виділення коштів з місцевого бюджету у зв’язку із участю та перемогою в обласному конкурсі проектів місцевих ініціатив у 2020 році «Капітальний ремонт території стадіону шляхом облаштування трибун в с. Муроване по вул. Січових Стрільців Пустомитівського району Львівської області»

Рішення № 1681 Про виділення коштів з місцевого бюджету у зв’язку із участю та перемогою в обласному конкурсі проектів місцевих ініціатив у 2020 році «Капітальний ремонт приміщення кухні у Ямпільському НВК в с. Ямпіль Мурованської сільської ради ОТГ Пустомитівського району Львівської області»

Рішення № 1682 Про виділення коштів з місцевого бюджету у зв’язку із участю та перемогою в обласному конкурсі проектів місцевих ініціатив у 2020 році «Придбання обладнання для дитячої групи у дошкільний навчальний заклад с. Ямпіль Мурованської сільської ради ОТГ Пустомитівського району Львівської області»

Рішення № 1683 Про виділення коштів з місцевого бюджету у зв’язку із участю та перемогою в обласному конкурсі проектів місцевих ініціатив у 2020 році «Придбання обладнання (трибун) для стадіону в с. Ямпіль Мурованської сільської ради ОТГ Пустомитівського району Львівської області»

Рішення № 1684 Про виділення коштів з місцевого бюджету у зв’язку із участю та перемогою в обласному конкурсі проектів місцевих ініціатив у 2020 році «Придбання та встановлення системи відеоспостереження в с. Ямпіль Мурованської сільської ради ОТГ Пустомитівського району Львівської області»

Рішення № 1685 Про виділення коштів з місцевого бюджету у зв’язку із участю та перемогою в обласному конкурсі проектів місцевих ініціатив у 2020 році «Реконструкція шляхом облаштування бруківки на території Ямпільського НВК І-ІІІ ст. Мурованської сільської ради ОТГ Пустомитівського району Львівської області»

Рішення № 1686 Про виділення коштів з місцевого бюджету у зв’язку із участю та перемогою в обласному конкурсі проектів місцевих ініціатив у 2020 році «Придбання обладнання (трибун) для стадіону в с. Кам'янопіль Мурованської сільської ради ОТГ Пустомитівського району Львівської області»

Рішення № 1687 Про виділення коштів з місцевого бюджету у зв’язку із участю та перемогою в обласному конкурсі проектів місцевих ініціатив у 2020 році «Придбання обладнання для Гамаліївської ЗОШ І-ІІ ст. із структурним підрозділом (дошкільна група) в с. Гамаліївка Мурованської сільської ради ОТГ Пустомитівського району Львівської області»

Рішення № 1688 Про виділення коштів з місцевого бюджету у зв’язку із участю та перемогою в обласному конкурсі проектів місцевих ініціатив у 2020 році «Реконструкція системи відеоспостереження в с. Сороки-Львівські Мурованської сільської ради ОТГ Пустомитівського району Львівської області»

Рішення № 1689  Про виділення коштів з місцевого бюджету у зв’язку із участю та перемогою в обласному конкурсі проектів місцевих ініціатив у 2020 році «Придбання музичних інструментів для Народного дому с. Сороки-Львівські Мурованської сільської ради об’єднаної територіальної громади Пустомитівського району Львівської області»

Рішення № 1690 Про виділення коштів з місцевого бюджету у зв’язку із участю та перемогою в обласному конкурсі проектів місцевих ініціатив у 2020 році «Придбання обладнання для кухні у дошкільний навчальний заклад «Веселка» в с. Муроване Мурованської сільської ради ОТГ Пустомитівського району Львівської області»

Рішення № 1691 Про виділення коштів з місцевого бюджету у зв’язку із участю та перемогою в обласному конкурсі проектів місцевих ініціатив у 2020 році «Капітальний ремонт приміщення кухні у дошкільному навчальному закладі «Веселка» в с. Муроване Мурованської сільської ради ОТГ Пустомитівського району Львівської області»

Рішення № 1692  Про виділення коштів з місцевого бюджету у зв’язку із участю та перемогою в обласному конкурсі проектів місцевих ініціатив у 2020 році «Реконструкція системи відеоспостереження в с. Муроване Мурованської сільської ради ОТГ Пустомитівського району Львівської області»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Увага тестове опитування! Чи буде для Вас корисним запровадження електронних опитувань?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь