Між селами Сороки-Львівські та Ямпіль мають розпочатись роботи зі спорудження кільцевої ровязки та надземного переходу.

Дата: 14.07.2020 16:16
Кількість переглядів: 2254

Високиий ризик ДТП на перехресті між Сороками-Львівськими та Ямполем (траса Муроване - Новиий Яричів) і трасою "Киі?в-Чоп", а також виїзді на трасу з с. Гамалііївка вже давно є предметом уваги місцевої  влади. Мурованська сільська рада ОТГ не може самостійно замовляти роботи, оскільки обслуговування траси "Київ-Чоп"є прерогативою відповідних державних підприємств.

 

Попри це, протягом майже 2 років ведеться спільна робота з Державним підприємством "Фінансування інфраструктурних проектів".

Головниий архітектор Мурованської ОТГ Михайло Сушинський розповідає, що зараз на стадії розробки та погодження проектної документації знаходяться два проекти:

  • капітальниий ремонт, влаштування кільця та будівництво надземного переходу між с. Ямпіль та Сороки-Львівські ("Капітальний ремонт на автомобільній дорозі загального користування державного значення М -06 Київ-Чоп на км. 528+466 (с. Гамаліївка), Львівська область (влаштування надземного переходу")
  • будівництво надземного переходу над трасою Киі?в-Чоп біля с. Гамалі?івка ( "Капітальний ремонт на автомобільній дорозі загального користування державного значення М -06 Київ-Чоп на км. 533+350 (с. Ямпіль, Львівська область (влаштування надземного переходу).

"Обидва проекти фінансуватимуться з Державного дорожнього фонду відповідно до програми підвищення рівня безпеки дорожнього руху в Украі?ні на період до 2020 року Державним підприємством "Фінансування інфраструктурних проектів", - зазначає Михайло Сушинський.

Зі свого боку, Мурованська сільська рада ОТГ розробила проекти детальних планів території, які були затверджені сесією Мурованської сільської ради ОТГ і максимально сприяє пришвидшенню процесу та затвердження документації.

Фото без опису

Роботи заплановані на 2020-2021 роки. Працюємо над тим, щоб невдовзі ходити та їздити між нашими селами було зручно та безпечно!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Увага тестове опитування! Чи буде для Вас корисним запровадження електронних опитувань?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь