В неділю 24 листопада у народному домі села Ямполя відбувся пам’ятний захід приурочений річниці депортації українців із Закерзоння.

Дата: 24.11.2019 21:14
Кількість переглядів: 969

В неділю 24 листопада у народному домі села Ямполя відбувся пам’ятний захід приурочений річниці депортації українців із Закерзоння. Присутніми на заході були гості з чила науковців та представників громадських організацій, зокрема: Віктор Ідзьо - директор інституту Східної Європи, доктор історичних наук, професор, академік, завідувач кафедрою українознавства, головний редактор журналу "Українознавець"; Павло Артимишин - дослідник проекту Локальна історія; Станіслав Клосовський - представник громадської організації "Вирій" та інші. Гості заходу поділились з присутніми жителями Ямполя, нащадками тих людей, які пережили у повоєнний час ті страшні події переселення новими та й іноді досі невідомими фактами про ті далекі події.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Увага тестове опитування! Чи буде для Вас корисним запровадження електронних опитувань?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь