Повідомлення про оприлюднення «Детальний план території земельної ділянки з метою зміни цільового призначення з для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд на для будівництва та обслуговування адміністративних

Дата: 29.03.2024 14:20
Кількість переглядів: 18

На виконання статті 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні», з метою одержання та врахування зауважень і пропозицій громадськості розпочато процедуру розгляду проекту детального плану території земельної ділянки з метою зміни цільового призначення з для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд на для будівництва та обслуговування адміністративних будинків, офісних будівель компаній, які займаються підприємницькою діяльністю, пов'язаною з отриманням прибутку в межах відведеної території с. Муроване Львівського району Львівської області.
Мета розроблення детального плану території: зміна цільового призначення з для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд на для будівництва та обслуговування адміністративних будинків, офісних будівель компаній, які займаються підприємницькою діяльністю, пов'язаною з отриманням прибутку в межах відведеної території, визначення всіх планувальних обмежень, визначення намірів забудови земельної ділянки, встановлення містобудівних умов та обмежень. Склад та зміст детального плану території визначено відповідно до ДБН Б.1.1-14:2021 «Склад та зміст містобудівної документації на місцевому рівні» та Постанови Кабінету Міністрів України №926 «Про затвердження Порядку розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації».
Підстава розроблення проекту детального плану території – Рішення Мурованської сільської ради від 25.01.2024р. № 1735.  
 Орган, що прийматиме рішення про затвердження ДПТ – Мурованська сільська рада ТГ Львівського району Львівської області (вулиця Польова, 65, Сороки-Львівські, Львівська область, 81120).
   Розробник ДПТ – ТзОВ ПО «УкрЗахідУрбанізація»

Дата початку проведення громадського обговорення та строки обговорення – 30 днів з дня оприлюднення повідомлення з 29.03.2023 р. до 29.04.2023 р.  
    Способи участі громадськості: надання письмових пропозицій і зауважень на поштову адресу: Мурованська сільська рада ТГ (вулиця Польова, 65, Сороки-Львівські, Львівська область, 81120).
    Дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань:
29.04.2023 року о 11:00 год. в приміщенні Мурованської сільської ради ТГ.

Ознайомитися з проектом і надати зауваження та пропозиції щодо проекту ДПТ можна за адресою: Мурованська сільська рада ТГ (вулиця Польова, 65, Сороки-Львівські, Львівська область, 81120).
Письмові зауваження та пропозиції до проекту детального плану території можна подавати до 26.06.2023 р.  включно до Мурованської сільської ради Львівської області за адресою: 81120, вул. Польова, 65, с. Сороки-Львівські, Львівський р-н, Львівська обл., ел.пошта: sorokylvivskarada@gmail.com. Телефон для довідок: (032) 225-43-22.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Увага тестове опитування! Чи буде для Вас корисним запровадження електронних опитувань?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь