XXV сесія ІІ демократичного скликання

Дата: 10.02.2023 17:16
Кількість переглядів: 76

 

Рішення № 1263 Про делегування оператору системи розподілу ПрАТ «Львівобленерго» функції замовника електрифікації кварталу житлової забудови К-4, за адресою: Львівська область, Львівський район, с. Сороки–Львівські за рахунок складової тарифу на розподіл електричної енергії
Рішення № 1264 Про затвердження детального плану території земельної ділянки із зміною цільового призначення в межах вул. Тецівська с. Муроване Львівського району Львівської області
Рішення № 1265 Про надання дозволу на КОРЕГУВАННЯ проектно-кошторисної документації «Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Будівельна в с. Муроване Львівського району Львівської області»
Рішення № 1266 Про надання дозволу на КОРЕГУВАННЯ проектно-кошторисної документації Реконструкція шатрового даху Ямпільського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ст. – дошкільний навчальний заклад» Мурованської сільської ради територіальної громади Львівського району Львівської області
Рішення № 1267 Про надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації «Капітальний ремонт провулку комунальної власності від вул. Львівська, 33 до вул. Партизанська, 36 в с. Муроване Львівського району Львівської області»
Рішення № 1268 Про надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації «Капітальний ремонт провулку комунальної власності від вул. Львівська, 21 до вул. Партизанська, 32 в с. Муроване Львівського району Львівської області»
Рішення № 1269 Про надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації «Капітальний ремонт провулку комунальної власності від вул. Львівська, 57 до вул. Партизанська, 66 в с. Муроване Львівського району Львівської області»
Рішення № 1270 Про надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації «Благоустрій території в межах вул. Старе Село буд. 94 с. Кам’янопіль Львівського району Львівської області»
Рішення № 1271 Про надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації «Послуги з виконання відновлювальних робіт та експлуатаційного утримання вулиці Шевченка буд. №7 (поточного ремонту дороги) в с. Муроване Львівського району Львівської області»
Рішення № 1272 Про надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації «Послуги з виконання відновлювальних робіт та експлуатаційного утримання вулиці Грушевського (поточного ремонту дороги) в с. Кам’янопіль Львівського району Львівської області»
Рішення № 1273 Про надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації «Послуги з виконання відновлювальних робіт та експлуатаційного утримання вулиці Старе Село від буд. 95 до буд. 98а (поточного ремонту дороги) в с. Кам’янопіль Львівського району Львівської області»
Рішення № 1274 Про надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації «Капітальний ремонт даху (Літера «Б») закладу дошкільної освіти с. Ямпіль Мурованської сільської ради ТГ Львівського району Львівської області»
Рішення № 1275 Про надання дозволу на КОРЕГУВАННЯ проектно-кошторисної документації «Реконструкція з добудовою існуючих приміщень загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів під дошкільний навчальний заклад в с. Гамаліївка Гамаліївської сільської ради Пустомитівського району Львівської області»
Рішення № 1276 Про надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації «Благоустрій території в межах вул. Січових Стрільців буд.41 с. Муроване Львівського району Львівської області»
Рішення № 1277 Про надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації «Послуги з виконання відновлювальних робіт та експлуатаційного утримання вулиці  Польова від буд. 4а до вул. Жовтнева буд.17 (поточного ремонту дороги) в с. Ямпіль Львівського району Львівської області»
Рішення № 1278 Про надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації «Послуги з виконання відновлювальних робіт та експлуатаційного утримання вулиці Бічна від вул. Шевченка буд.48 до вул. Бічна буд.2 (поточного ремонту дороги) в с. Ямпіль Львівського району Львівської області»
Рішення № 1279 Про надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації «Будівництво мультифункціонального майданчика для занять ігровими видами спорту в с. Сороки-Львівські вул. Лукашевичів Львівського району Львівської області»
Рішення № 1280 Про надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації «Послуги з виконання відновлювальних робіт та експлуатаційного утримання вулиці Меліоративна буд. №3а (поточного ремонту дороги) в с. Муроване Львівського району Львівської області»
Рішення № 1281 Про надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації «Будівництво мультифункціонального майданчика для занять ігровими видами спорту в с. Гамаліївка вул. Грушевського Львівського району Львівської області»
Рішення № 1282 Про надання дозволу на проведення інвентаризації земель під час здійснення землеустрою та складання за її результатами технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земель на території Мурованської сільської ради ТГ Львівського району Львівської області

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Увага тестове опитування! Чи буде для Вас корисним запровадження електронних опитувань?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь