Повідомлення про оприлюднення Проекту «Детальний план території земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах вул. Польова с. Сороки-Львівські Львівського району»

Дата: 02.11.2023 14:50
Кількість переглядів: 122

На виконання статті 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні», з метою одержання та врахування зауважень і пропозицій громадськості розпочато процедуру розгляду проекту детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах вул. Польова с. Сороки-Львівські Львівського району.

Мета розроблення детального плану території: визначення всіх планувальних обмежень, визначення намірів забудови земельної ділянки, встановлення містобудівних умов та обмежень та впорядкування території. Склад та зміст детального плану території визначено відповідно до ДБН Б.1.1-14:2021 «Склад та зміст містобудівної документації на місцевому рівні» та Постанови Кабінету Міністрів України №926 «Про затвердження Порядку розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації».

Підстава розроблення проекту детального плану території – Рішення Мурованської сільської ради ТГ №1385 від 11 травня 2023 року.

Орган, що прийматиме рішення про затвердження ДПТ – Мурованська сільська рада ТГ Львівського району Львівської області (81120, Львівська область, с. Сороки-Львівські, вул. Польова, буд. 65).

Розробник ДПТ – ТзОВ ПО «УкрЗахідУрбанізація»

Дата початку проведення громадського обговорення та строки обговорення – 30 днів з дня оприлюднення повідомлення: з 02.11.2023 р. до 01.12.2023 р.

Способи участі громадськості: надання письмових пропозицій і зауважень на поштову адресу: Мурованська сільська рада ТГ Львівського району Львівської області (81120, Львівська область, с. Сороки-Львівські, вул. Польова, буд. 65).

Дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань:

01.12.2023 року о 11:20 год. в приміщенні Мурованської сільської ради ТГ.

Ознайомитися з проектом і надати зауваження та пропозиції щодо детального плану території можна за адресою: Мурованська сільська рада ТГ Львівського району Львівської області (81120, Львівська область, с. Сороки-Львівські, вул. Польова, буд. 65).

Письмові зауваження та пропозиції до проекту детального плану території можна подавати до 21.12.2023 р. включно до Мурованської сільської ради ТГ або на електронну скриньку: sorokylvivskarada@gmail.com

Відповідальною посадовою особою Мурованської сільської ради ТГ за організацію розгляду пропозицій є т. в. о керівника відділу архітектури, містобудування та житлово-комунального господарства – головний архітектор Мурованської сільської ради ТГ – Христина Онищак. Телефони для довідок: 0960004418, 0322254418, 0322254322


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Увага тестове опитування! Чи буде для Вас корисним запровадження електронних опитувань?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь