Послуги у сфері містобудування (Внесення змін до генерального плану с. Ямпіль Львівського району Львівської області

Дата: 07.07.2023 11:08
Кількість переглядів: 44

Предмет закупівлі: ДК 021:2015: 71410000-5 — Послуги у сфері містобудування (Внесення змін до генерального плану с. Ямпіль Львівського району Львівської області) (UA-2023-07-06-006344-a)

Обґрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі. Технічні, якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Закону України «Про землеустрій», Постанови КМУ від 01.09.2021 № 926, пункту 6.23 та примітки 4 таблиці 6.1 ДБН Б.1.1-14:2021, до 6.1, 6.2 ДБН Б.1.1-14:2021.

Обґрунтування очікуваної ціни закупівлі. Під час визначення очікуваної вартості предмета закупівлі враховувалась примірна методика визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, що затверджена наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275, а саме, застосовувався метод обрахування очікуваної вартості послуг методом порівняння ринкових цін. Метод порівняння ринкових цін - це метод визначення очікуваної вартості на підставі даних ринку, а саме загальнодоступної відкритої інформації про ціни та інформації з прайс-листів на момент вивчення ринку, зокрема, шляхом застосування такого способу, як здійснення пошуку, збору та аналізу загальнодоступної інформації про ціну, до якої відноситься в тому числі: інформація про ціни на аналогічні послуги, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі, в тому числі на сайтах виконавців таких послуг, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронній системі закупівель "Prozorro" та на аналогічних торгівельних електронних майданчиках, а також на підставі отриманих цінових пропозиціях.

Обґрунтування розміру бюджетного призначення. Згідно з рішенням сесії Мурованської сільської ради територіальної громади Львівського району Львівської області №1453 від 03 серпня 2023 року.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Увага тестове опитування! Чи буде для Вас корисним запровадження електронних опитувань?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь